UDATA JELENA PRIREDILA RAJAČIĆU NEZABORAVNE SCENE! Ivan ni ne sluti kako je stvarno izgledala AKCIJA u zatvoru!


IZVOR: Republika/M. I. - 10.07.2024 | 10:25


Jelena Marinković do detalja opisala intimni odnos sa Rajačićem.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
UDATA JELENA PRIREDILA RAJAČIĆU NEZABORAVNE SCENE! Ivan ni ne sluti kako je stvarno izgledala AKCIJA u zatvoru!

Jelena Marinković je sinoć odlučila da porazgovara sa Markom Đedovićem, kome je otkrila sve o aferi sa Urošem Rajačićem. Naime, Uroš i Jelena su priznali da jesu bili intimni u zatvoru, ali da nisu otišli korak dalje, odnosno da do se*sualnog odnosa nije došlo, ali da su jedva iskontrolisali strasti, s obzirom da je privlačnost ogromna:

- Znači, ja sam se ovako približila, mazili smo se, niti je ko kome d*kao, kad moram tako da kažem... Čak ni to nisam radila, trudili smo se da se ništa ne vidi, bilo je nežno - govorila je Jelena Marinković Marku Đedoviću.

- Ivan sada besni... jer nemaš sa kim da pričaš i tvoj jedini izbor je on - rekao je Đedović.

- On je meni rekao da mu je Uroš rekao da je hteo, mogao je da ima se*s sa mnom - rekla je Jelena.

- Sad sam skapirao, on hoće da te odvoji od Ivana, a Ivan hoće da se ne pomiriš sa njim - rekao je Đedović.

 

 

Jelena je priznala Đedoviću da ne bi mogla biti u vezi sa Urošem, jer smatra da je nestabila i nezreo muškarac, ali da jeste osetila nešto više od privlačnosti, čim je odlučila da sebi dozvoli tako nešto na televiziji i to pred suprugom, koji takođe boravi u rijalitiju:

- Meni Lejdi kaže da sam ja osetila nešto više, čim sam to uradila i to je istina. Mislim da napolju ne mogu da budem sa njim, jer mi deluje nestabilan i nezreo. On može da fino iskoristi za rijaliti - rekla je Jelena, a Marko ju je ubeđivao da Uroš nije želeo da je iskoristi u te svrhe.

BONUS VIDEO: