UROŠ PROGOVORIO O PLANOVIMA S UDATOM JELENOM: Nije se još ni RAZVELA, a on već TVRDI PAZAR!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 10.07.2024 | 18:15


Rajačić priznao kojim tokom će se razvijati njegova veza sa Marinkovićevom ženom posle rijalitija.

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Printscreen/RED TV
UROŠ PROGOVORIO O PLANOVIMA S UDATOM JELENOM: Nije se još ni RAZVELA, a on već TVRDI PAZAR!

Posle turbulentnih događaja koji su obeležili poslednje dane u rialiti programu "Elita", Uroš Rajačić je odlučio da stavi "sve karte na sto" i ispriča Marku Đedoviću svoje planove u vezi sa Jelenom Marinković, koja je još uvek udata za Ivana Marinkovića.

Otkrivena je afera između njih dvoje, što je izazvalo haos na imanju u Šimanovcima, te je on stao iza svojih postupaka i progovorio o tome šta dalje.

Rajačić je odlučio da podeli svoje misli sa Đedovićem, te mu je potpuno otvorio dušu o situaciji sa Jelenom i izneo planove koje ima sa njom za budućnost.

Marko je dao svoje komentare na sve to, ističući i mišljenje o Ivanovom ponašanju.

Ja sam njoj rekao ako si zaljubljena u nekog drugog treba da napustiš taj prethodni odnos, šta treba da se zavaravaju ljudi. Ne, nego ispadaš klošar zbog cele situacije - rekao je Đedović tokom razgovora sa Rajačićem, a on mu je odgovorio:

- Vidim ja da bi on njoj i oprostio!

Foto: printskrin

Uroš Rajačić otvorio dušu Marku Đedoviću

Đedović je zatim nastavio da raskrinkava bračni par.

- Ona je juče rekla u intervjuu da ona nema 12 godina, ali da ne zna šta joj se desilo, samo je proradila emocije, da je ona sve potencirala i da ste se gledali. Takođe si je poljubio u rame i da nije bilo zadovoljavanja engo strast između dvoje ljudi, kad se priča o tebi, ona se kezi, a kad vidi njega samo ga ponižava. Rekao sam da mi ga uopšte nije žao i da mi je odvratan, sve ovo je donekle i zaslužio, ti treba da misliš o njoj jer ti je bliža - rekao je Marko, što je Uroša podstaklo da mu otkrije svoj plan:

- Ja sam samo rekao da ću da pogledam kako se ona ponaša i da ću tako da nastavim da radim. Meni se ne sviđa što je ona napravila priču kao da sam ja kriv za sve to.

Pošto je prevarila supruga sa Urošem, ispostavilo se da Jelena nije flertovala samo sa njim. Međutim, sa njim je došlo do afere koja je uzburkala strasti kako u Beloj kući, tako i među gledaocima.

Nakon što je Uroš priznao aferu sa udatom Jelenom, njegova majka se oglasila javno. Iznela je svoje mišljenje o celoj situaciji, ističući da je Uroš zaslužio ono što mu se događa. 

BONUS VIDEO: