ŠOK-PREOKRET! IVAN JELENI OPRAŠTA PREVARU: Spreman da joj pređe preko svega, ovo je GLAVNI RAZLOG!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 11.07.2024 | 05:45


Marinkovića je provalio čak i Uroš Rajačić!

Foto: youtube printscreen/RED TV, Zdruga/official
ŠOK-PREOKRET! IVAN JELENI OPRAŠTA PREVARU: Spreman da joj pređe preko svega, ovo je GLAVNI RAZLOG!

Pred sam kraj popularnog rijalitija "Elita" Jelena Marinković šokirala je javnost priznanjem da je prevarila svog supruga Ivana Marinkovića sa Urošem Rajačićem.

Ovo priznanje izazvalo je burne reakcije i svađe između supružnika, tokom kojih su otkriveni dodatni detalji o prevari, ali i njihovom eventualnom pomirenju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković priznao da i dalje gaji emocije prema Jeleni

Naime, Ivan je jasno istakao da se nikada neće pomiriti sa Jelenom, naglašavajući da nema nameru da joj olakša situaciju nakon što jedno od njih napusti rijaliti. On je pri tom priznao da strepi od mogućih problema i scena koje bi se mogle desiti prilikom njenog povratka u njihov zajednički stan.

S druge strane, Jelena je istakla da ne vidi ni smisao u pomirenju, te da ne želi ni da čuje za tu opciju. Takođe je odbacila Ivanove tvrdnje o njenom provociranju i naglasila da se više plaši ona njega, nego što treba da bude on u strahu od nje.

Međutim, pošto je Ivan otvoreno priznao da i dalje voli Jelenu, ali istovremeno naglasio da njih dvoje nikada više neće biti zajedno, na društvenim mrežama su krenule različite spekulacije o njihovom pomirenju, kao i među njihovim cimerima u Beloj kući.

Foto: printskrin

Uroš Rajačić smatra da će Ivan oprostiti Jeleni prevaru

Čak je i glavni akter Jelenine afere, Uroš Rajačić u razgovoru sa Markom Đedovićem tvrdio da stiče utisak da je Marinković spreman da ženi pređe preko prevare.

Vidim ja da bi on njoj i oprostio!

Tome u prilog ide i to što je Marinković u jednom momentu potpuno pao u očaj, te se izolovao i lažao u krevetu sve vreme gledajući samo u jednu tačku.

Iako je vrlo emotivno izrazio svoje stavove i tvrdio da će se fokusirati na sebe kako bi lakše prebrodio ovu tešku situaciju, svi misle da će popustiti i preći Jeleni preko svega.

Ovaj skandal u finalu "Elite" definitivno će ostaviti trag, a ostaje da ispratimo kako će se dalje odvijati ova priča i kako će se supružnici nositi sa posledicama Jeleninog priznanja neverstva do finala, kao i kada se suoče sa stvarnim životu napolju.

BONUS VIDEO: