SPREMAN DA JE ŽENI AKO JE PRAVA: Uroš se SLEDIO zbog suočavanja s Jelenom, morao da stane iza svega što je JAVNO REKAO!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 11.07.2024 | 04:00


Rajačić još pre afere sa ženom Ivana Marinkovića otkrio na šta je sve spreman zarad ljubavi.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
SPREMAN DA JE ŽENI AKO JE PRAVA: Uroš se SLEDIO zbog suočavanja s Jelenom, morao da stane iza svega što je JAVNO REKAO!

Voditelj Milan Milošević večeras je ušao u Belu kuću kako bi saopštio udatoj Jeleni Marinković i Urošu Rajačiću, sa kojim je prevarila svog supruga Ivana Marinkovića, da je vreme da se suoče u Šiša baru i jedno drgom kažu sve što im je na duši, nakon što se saznalo za njihovu preljubničku aferu.

- Vreme je da Uroš i Jelena krenu sad sa mnom. Gledaoci znaju o čemu je reč. Vreme je za suočavanje - kazao je voditelj kako je kročio u "Elitu".

- Joj, Milane... - uzvrteo se Rajačić.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milan Milošević suočio aktere ljubavne afere Uroša i Jelenu

Jeleni se momentalno vratio osmeh na lice, dok je Uroš u početku delovao malo rasejano, pogotovo kad ga je voditelj podsetio na njegovu proročku izjavu.

- Rekao si za emisiju "Eksklizivno": ''Na sve sam spreman, ako je ona prava, pa čak i ako je zauzeta''. Tada nisi mogao ni da sanjaš šta će biti - aludirao je Milan na to da je Uroš izjavio da je spreman i na ženidbu kada nađe pravu, makar ona već bila nečija.

- Ne sećam se ja toga ni najbolje - pravio se nevešt Rajačić.

Inače, Ivan Marinković je van sebe otkako je njegova supruga Jelena priznala da ga je prevarila sa cimerom Urošem, dok njene spletke ne prestaju da isplivavaju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković smoren, dok su Jelena i Uroš zajedno u Šiša baru

Naime, našoj redakciji javio se muškarac koji tvrdi da je Jelena i pre rijalitija varala Ivana, kao i da je nepoznati muškarac zaposlen u kladionici u naselju u kom žive. 

- Jelena je Ivana varala još napolju. Dopisivala se sa muškarcem koji radi u jednoj kladionici u naselju gde žive. Taj čovek ima neka nasledstva i viđali su se kad god bi Ivan bio van Beograda, ali samo na kafama. Ko zna šta je još bilo tu, ali su se viđali u bašti kafića. Pitajte je to i u emisijama - pisalo je u poruci koja je stigla na adresu portala Republika.

BONUS VIDEO: