ŠA ĆE TRAŽITI DA OVAJ SNIMAK NESTANE! Pukla bruka, reperu zauvek uništena karijera, bivša se pobrinula da mu oduzme sve!


IZVOR: Republika/M. I. - 11.07.2024 | 21:15


Ša će doživeti šok po izlasku iz Elite!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
ŠA ĆE TRAŽITI DA OVAJ SNIMAK NESTANE! Pukla bruka, reperu zauvek uništena karijera, bivša se pobrinula da mu oduzme sve!

Tokom prethodnih dana takmičari "Elite" imali su priliku da vide uspomene, a kada je na red došao Nenad Aleksić Ša, njegova devojka Miona Jovanović bila je usplahirena. Naime, Miona je gledala bez da je treptala, a najviše ju je zanimao odnos sa njegovom bivšom aferom Draganom Mitar i veza Tarom Simov

Kako joj je reper prodao priču da Taru nikada nije volelo, već da mu je samo bila opsesija i da je sa njom ušao u vezu u inat nekadašnjoj supruzi Ivani, Miona je bila besna kao ris kada je shvatila da to nije istina.

Simova se neprestano oglašava putem svog Instagram profila, gde komentariše dešavanja u Eliti, posebno u kojima je Ša akter, pa je tako nedavno podelila njegov snimak, koji je postao viralan. Naime, radi se o snimku u kom reper komentariše koliko je bitan i koliko je on veliko ime na estradi.

Foto: instagram.com/printscreen

Tara Simov

Jasno je da Tara nema lepo mišljenje o onome što njen bivši dečko sebi dozvoljava u rijalitiju, pa je ovo bio još jedan način da ga javno ismeva, što redovno radi.

- Jedva sam čekala da gledam njegove uspomene. Prvi brak je sve okej, kasnije sa Draganom Mitar se vidi da je bio flert sa njegove strane. Meni ne izgleda da ga je baš briga za Taru, on je i te kako voleo - rekla je Miona.

- Ja se jesam zaljubio u nju i u**ao sam brak zbog nje, naravno da sam se držao nje kao pijan plota. Ono što mi je rekao su gluposti, što se tiče drugog braka nemam šta da kažem sve je to smešna priča. Ja sa Vanjom nisam bio opsednut a sa Tarom itekako jesam, držao sam se nje po svaku cenu, brzo stupio u brak i sve je bilo top ali sam na kraju odlučio da to nije to - rekao je Ša.

BONUS VIDEO: