BIVŠA ZADRUGARKA SE NAKLJUKALA LEKOVIMA: Zapomaže od bolova, plače na sav glas i traži pomoć - ove reči lede krv u žilama!


IZVOR: Republika/M. I. - 11.07.2024 | 23:05


Bivša zadrugarka proživljava horor.

Foto: printscreen/instagram.com/denisedameofficiel
BIVŠA ZADRUGARKA SE NAKLJUKALA LEKOVIMA: Zapomaže od bolova, plače na sav glas i traži pomoć - ove reči lede krv u žilama!

Bivša učesnica rijalitija Zadruga Deniz Dejm otišla je na kiretažu, nakon koje se oglasila iz bolnice. Ona je objavila fotografiju na kojoj se vidi da ima braunilu na ruci, sa natpisom i stikerom da je abortus njeno pravo.

- Da, uradila sam abortus. Moje telo - moja odluka. Potreban mi je miran oporavak, molim sve da poštuju moju privatnost. Javljam se kad budem spremna. Mir i ljubav - poručila je Deniz, a njen postupak su mnogi osudili, jer su mislili da će odlučna bila u nameri da postane majka.

Iako su mnogi mislili da je Deniz suviše lako prošla kroz ovaj period, bivša zadrugarka sada je objavila uznemirujući snimak, gde se raspada od tuge i zapomaže na sav glas, a najgore je tek usledilo. Naime, ona je popila lek za smirenje, pa zatražila javno pomoć, jer ne može da dođe sebi nakon abortusa: 

- Borim se sa posttraumatičnim stresom vezanim za abortus, treba mi pomoć - napisala je Deniz Dejm uz kutiju lekova za smirenje.

Foto: instagram.com/printscreen

Deniz Dejm

Podsetimo, ona je nekoliko dana pre kiretaže objavila snimak sa ultrazvuka, poručujući da je ušla u sedmu nedelju trunoće.

Međutim, prethodno je istakla da njen ljubavnik ima svoju porodicu, te da je zauzet. 

- Mogu slobodno da kažem da je otac mog deteta kreten! Nisam mu ništa ni rekla, prvo sam okačila Instagram "stori", jer me je zanimalo kako će reagovati moji najbliži, ali on mi je odmah pisao i rekao: "Je l' se ti zaje*avaš sa narodom ili je to stvarno"? Mislim se, ko bi se tu zaje*avao, ali sam mu napisala da dođe i da razgovara. Međutim, kada je došao, napravio mi je haos: "Samo su problemi sa tobom, ako si saznala da si trudna, zašto nisi uzela pilulu za dan posle?! Samo su neki problemi sa tobom"... Kao da sam samo ja kriva! Kao da sam bezgrešno začela - navela je ranije, spomenuvši i da su se opustili jer su "uradili sve testove na bolesti". 

BONUS VIDEO: