PRIZNANJE MIONE JOVANOVIĆ ZGROZILO JAVNOST: Otkrivena poražavajuća ISTINA pred sam KRAJ "Elite", Ša umalo KOLABIRAO od muke! (VIDEO)


IZVOR: Republika/P. R. - 12.07.2024 | 05:45


Da li je sve radila zbog priče u rijalitiju?

Foto: Printskrin/RTV PINK
PRIZNANJE MIONE JOVANOVIĆ ZGROZILO JAVNOST: Otkrivena poražavajuća ISTINA pred sam KRAJ "Elite", Ša umalo KOLABIRAO od muke! (VIDEO)

Kako se bliži kraj "Elite" odnos između rijaliti para Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša je pod sve većom tenzijom zbog toga da li će opstati napolju. Ljubavni partneri ne mogu da sakriju netrpeljivost koju s vremena na vreme imaju jedno prema drugom zbog konstantnog pritiska, a Ša se posebno razbesni kad shvati da Miona stalno iznalazi nove razloge da raskine sa njim.

Iako će uskoro napustiti imanje u Šimanovcima i suočiti se sa realnim svetom, strasti se, po svemu sudeći, i dalje ne smiruju. Naime, na društvenim mrežama osvanuo je snimak Jovanovičeve, koja je uživo u programu priznala da je, iako nije glumila u ljubavnom odnosu, izvrsna glumica, što je mnogobrojne gledaoce "Elite" navelo da pomisle da je njena veza sa reperom zapravo lažna, te ja sve radila zarad dobre priče u rijaliti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo_realno6_

- Što se tiče glume, to mi je sad ostalo poslednje u glavi... Apsolutno ništa ne glumim ovde u odnosu, ali sam odlična glumica! Osvojila sam nagrade za glumu svojevremeno, to moram da kažem, jer ne smatram da sam loša glumica. Demantujem to - istakla je Miona u emisiji "Gledanje snimaka", dok je Ša samo oborio glavu, ostavši bez komentara.

Podsećanja radi, Miona Jovanović je nedavno ustala iz kreveta neraspoložena, što je prvo na svojoj koži osetio Nenad Aleksić Ša, kom je sve jasnije da Miona ne oseća isto prema njemu, odnosno, da joj je sve teže da ostane u vezi, koja je poprilično turbulentna.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona i Ša se svađaju Elita 7

Naime, Miona i Ša su razgovarali u pušionici, a Jovanovićeva je iz petnih žila urlala na repera, poručivši mu da je bolje što se svađa sa njim, nego da se dere na druge ukućane.

Detaljnije pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO: