BURNA REAKCIJA PORODICE JOVANOVIĆ! Mionina majka ŠOKIRALA pred superfinale Elite! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. P. - 12.07.2024 | 14:45


Oglasila se na društvenoj mreži Instagram i sve ostavila bez teksta!

Foto: RTV PINK printscreen
BURNA REAKCIJA PORODICE JOVANOVIĆ! Mionina majka ŠOKIRALA pred superfinale Elite! (FOTO)

Superfinale "Elite 7" održaće se sutra, 13. jula, sa početkom u 21 čas na televiziji Pink. Miona Jovanović je jedna od učesnica koja je ove sezone napravila skandal u rijalitiju, a njena porodica jedva čeka da izađe iz "Elite", kako bi to prestala da radi.

Porodica Jovanović nije krila da ne može da podnese Mioninog aktuelnog partnera Nenada Aleksića Ša, kao ni to da navijaju da se ona pomiri sa Stanislavom Krofakom Panterom

Mionina majka se danas oglasila putem storija na društvenoj mreži Instagram, te najavila povlačenje iz javnosti.

- Isključujem se sa mreže na nekoliko dana. Uz Božju pomoć, prva moja objava će biti slika sa Mionom - napisala je ona, te dodala tri emotikona koja se mole.

Foto: Instagram.com

Objava Mionine majke

Inače, mnogi optužuju Mionu da glumi da ima emocije prema Ša, a ona je juče izjavila sledeće:

- Što se tiče glume, to mi je sad ostalo poslednje u glavi... Apsolutno ništa ne glumim ovde u odnosu, ali sam odlična glumica! Osvojila sam nagrade za glumu svojevremeno, to moram da kažem, jer ne smatram da sam loša glumica. Demantujem to - istakla je Miona u emisiji "Gledanje snimaka", dok je Ša samo oborio glavu, ostavši bez komentara.

Podsećanja radi, Miona Jovanović je nedavno ustala iz kreveta neraspoložena, što je prvo na svojoj koži osetio Nenad Aleksić Ša, kom je sve jasnije da Miona ne oseća isto prema njemu, odnosno, da joj je sve teže da ostane u vezi, koja je poprilično turbulentna.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miona Jovanović šokirala Ša

BONUS VIDEO: