ZASTRAŠUJUĆA SCENA MAJE MARINKOVIĆ TERA JEZU U KOSTI: Takmičarka hitno mora kod doktora, silikon joj skliznuo u butine! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. I. - 12.07.2024 | 17:15


Isplivale šokantne fotografije aktuelne učesnice rijalitija!

Foto: Printskrin/RTV PINK
ZASTRAŠUJUĆA SCENA MAJE MARINKOVIĆ TERA JEZU U KOSTI: Takmičarka hitno mora kod doktora, silikon joj skliznuo u butine! (FOTO)

Starleta i proslavljena rijaliti-zvezda Maja Marinković izazvala je veliku pažnju javnosti još prošle godine, nakon što je donela odluku da da časti sebe novim silikonima i ugradi implantate u zadnjicu pred ulazak u "Elitu 7". Njena odluka je izazvala brojne komentare na društvenim mrežama, a sada je isplivao i uznemirujući snimak u kupaćem kostimu koji je za kratko vreme dodatno podgrejao diskusiju i negativne komentare na račun Majinog novog izgleda.

- Jedan guzni silikon joj je otišao u kuk, a drugi u butinu - glasio je komentar na društvenim mrežama. POGLEDAJ GALERIJU

Nakon operacije, Maja Marinković je javno progovorila o svom novom zahvatu i otkrila detalje ugradnje silikona u svoju već impozantnu zadnjicu.

- Osećam se zaista dobro s obzirom da je to tek sveže. Konačno se završilo sve što je trebalo da se završi, sad sam još pod otokom, ležala sam 48 sati na stomaku. Sve će malo da splasne, sve je to super. Pridržavam se saveta lekara, nije bilo komplikacija. Moraću da mirujem dve nedelje, za mesec dana će biti sve kako treba, imam male bolove. Stavila sam 420 kubika u zadnjicu, po jednoj - rekla je tada aktuelna učesnica rijalitija "Elita".

S obzirom na brojne komentare, kojim fanovima Maji skreću pažnju na deformisan silikon, nije isključeno da će Marinkovićeva odlučiti na ode na korekciju i srediti zadnjicu, koja definitivno ne izgleda kako bi trebalo.

BONUS VIDEO: