ŠOK SNIMAK VODITELJA ELITE: Darko Tanasijević BRUTALNO potkačio takmičarku, ona ostala skamenjena zbog ovih reči!


IZVOR: Republika/O. B. - 12.07.2024 | 22:15


Na današnjem sastanku za crnim stolom takmičarka Teodora Delić imala je neprijatnu situaciju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
ŠOK SNIMAK VODITELJA ELITE: Darko Tanasijević BRUTALNO potkačio takmičarku, ona ostala skamenjena zbog ovih reči!

Takmičari rijalitija ,,Elita" tokom današnjeg sastanka su se obraćali gledaocima i govorili zbog čega baš oni treba da budu pobednici ovog TV formata. Kada je na red došla takmičarka i starleta Teodora Delić, voditelj Darko Tanasijević prozvao ju je, a onda je napravio malu šalu, koja je postala viralna na društvenim mrežama. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Teodora Delić

 

- Teodora Delić - prozvao je Darko takmičarku. 

- Nisam još smislila - istakla je Teodora, na šta se voditelj nadovezao:

- Jedva čekam... Ona lupi pa ostane živa. Svašta je doživela, spala je s boga na groba - poručio je Darko. 

- Haha, ti se šališ - rekla je Teodora, a onda se obratila svojim glasačima:

- Pokazala sam da od najvećeg neprijatelja mogu da stvorim prijatelja. Moje laži su bile iskrenije od njihovih istina i tako je ispalo. Imamo srušen brak, a moju vezu su omalovažavali. Mi smo izgurali i ostali do kraja zajedno - rekla je Teodora.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica svađa

 

Naime, majka Teodore Delić nedavno je istakla da je sigurna u njihova osećanja, uprkos tome što je čula za tvrdnje da je Bebica u dugovima do guše, kao i da kocka, te da joj ne smeta ni što on ima brak i decu.

- Teodora i Bebica se vole, to je evidentno. Ne volim što Bebica malo više ljubomoriše, ne znam da li ima traume iz prethodne veze ili šta. On treba da razume Teodoru, ona je mlada devojka. Ona voli sa svima da komunicira, on je malo u tome sputava, ali mislim da će oni ostati zajedno jer se vole - rekla je Slavica za Red TV i dodala:

- Čula sam od njegove sestre Tijane, koja je rekla da je Bebica dužan i Bogu i narodu i da on puno kocka. To me je baš iznenadilo i bilo mi je krivo i teško. Smatram da će oni zajedno biti dugo u vezi jer se vole. Njoj se Gačić ne sviđa... Kad je Bebica počeo da joj brani da kmunicira, ona je to prekinula, Gačića posmatra kao prijatelja. Ona voli da koketira... Ona je prosto takva, nije mislila da će to strašno da utiče na njihovu vezu. Laž je za nju nešto strašno. Ona je svesna da će do kraja rijalitija da je povezuju s Gačićem.

BONUS VIDEO: