MILICI MITROVIĆ STIGLA MISTERIOZNA PORUKA PRED VELIKO FINALE ELITE: Milan Milošević sve bacio u rebus, voditelj više nije mogao da ćuti!


IZVOR: Republika/M. I. - 12.07.2024 | 23:15


Milica Mitrović je ovo morala da podeli sa brojnom publikom.

Foto: printscreen/RTV Pink, ATAImages
MILICI MITROVIĆ STIGLA MISTERIOZNA PORUKA PRED VELIKO FINALE ELITE: Milan Milošević sve bacio u rebus, voditelj više nije mogao da ćuti!

Nedavno je na Instagram profilu Milice Mitrović, direktorke programa Pink televizije, osvanula slika raskošnog buketa cveća, uz otkriće da je isti dobila upravo od Milana Miloševića, jednog od voditelja rijalitija "Elita". Na buketu je stajala poruka koju je Milošević posvetio direktorki programa:

- Hvata ti za sve - pisalo je kratko u poruci, uz njegove inicijale.

Foto: instagram.com/printscreen

Milica Mitrović

Podsetimo, samo dan pred superfinale rijalitija "Elita" vlasnica ružičaste imperije televizije Pink, Milica Mitrović, oglasila se na Instagramu, nakon što je dobila poruku od voditeljke Ane Radulović. 

Naime, Milica je podelila sa svojim pratiocima dirljivu poruku koju je dobila od voditeljke Ane, koja ju je dirnula u srce, a onda ju je i Milan iznenadio, pa poslao poklon uz reči zahvalnosti.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ana Radulović i Milan Milošević

Sezona "Elite" rijalitija bliži se kraju, a finale je zakazano za subotu 13. jun. Jedno od pitanja koje mnoge zanima jeste kakva nagrada očekuje pobednika. Prema otkrivenim informacijama, nagradni fond za ovu specijalnu sezonu rijalitija je nikad veći, a pobednik će osvojiti neverovatnih 100.000 evra. Drugo, treće i četvrto mesto neće biti zanemareno, jer će napustiti rijaliti sa po 50.000 evra.

Još tokom protekle godine Milica Mitrović otkrila je detalje o nagradama. Na svom Instagram profilu je privukla pažnju mnogih zainteresovanih kandidata za učešće, objavljujući informaciju o impresivnom nagradnom fondu. Ova informacija je verovatno bila ključna u privlačenju potencijalnih učesnika i dodatno ih motivisala da se prijave za takmičenje.

BONUS VIDEO: