MALOLETNI BRAT ANĐELE ŠPARAVALO POBEGAO OD KUĆE! Nije želeo da vidi sestru, ne sme da mu izađe na oči!


IZVOR: Republika/M. I. - 12.07.2024 | 21:25


Anđela Šparavalo postala svesna svojih grešaka.

Foto: Printskrin/RTV PINK
MALOLETNI BRAT ANĐELE ŠPARAVALO POBEGAO OD KUĆE! Nije želeo da vidi sestru, ne sme da mu izađe na oči!

Anđela Šparavalo je sinoć napustila rijaliti "Elita", a javnost je dočekala sa nestrpljenjem da čuje njene utiske o turbulentnoj vezi sa Bojanom Pavlović i sukobima sa porodicom koje je doživela tokom svog učešća.

Prvi susret Anđele sa majkom i ocem dogodio se odmah po napuštanju imanja, u Šimanovcima. Njen otac je brutalnom porukom poručio da su za nju njihova vrata zatvorena, dok je majka učestvovala u uživo emisiji "Finalna izbacivanja" i poručila Anđeli da će otac i ona krenuti po nju, iako su joj ostavili pasoš u Šimanovcima. Anđela je izjavila da će o ovom susretu govoriti u večerašnjoj emisiji.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anđela Šparavalo

 

Anđela je iznela da se još nije čula sa svojom bakom, koja je zbog njenih postupaka bila zdravstveno jako loše tokom njenog učešća. Takođe, spomenula je i brata Đoleta, koji joj je poslao potresnu poruku u "Elitu". Izrazila je nameru da poseti brata i baku kako bi im objasnila situaciju.

- Nisam se još čula sa bakom, tek treba da se čujem sa njom, provela sam više vremena sa majkom i tatom - rekla je ona, te spomenula i brata Đoleta, koji joj je poslao potresnu poruku u "Elitu":

- Nismo se čuli, sutra ću sigurno da odem kod njega, on je kod bake...Ne plašim se, znam da je sigurno povređen i sve to, ja to razumem, ipak je on mali, prolazio je u školi sve i svašta, pokušaću da mu objasnim sve - rekla je ona za Pink.

BONUS VIDEO: