Ovo je ŠEST NAJVEĆIH GUBITNIKA "Elite": Večeras SPEKTAKULARNO FINALE najpopularnijeg šou-programa (FOTO)


IZVOR: Bojana Božić - 13.07.2024 | 16:15


Mnogi takmičari su postali miljenici publike upravo zbog svog ponašanja, ali ima i onih koji su gotovo ceo život dali na tacni i bili spremni sve da stave na kocku, ali su ipak izašli pognute glave.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Ovo je ŠEST NAJVEĆIH GUBITNIKA "Elite": Večeras SPEKTAKULARNO FINALE najpopularnijeg šou-programa (FOTO)

Spektakularno finale popularnog rijalitija "Elita" održava se večeras, a sva dešavanja uživo možete pratiti na portalu Republika iz minuta u minut sa početkom od 21 čas.

Imanje na koje se u septembru uselilo njih 56, a kroz Belu kuću tokom trajanja programa prošetalo ih je skoro 80 posle superfinala ostaće pusto, a ono što će publika pamtiti su skandali, veze, razvodi i teške životne priče, koji su obeležili i ovu sezonu, ali i još jednom pokazali šta su takmičari sve spremni da urade zarad što boljeg plasmana.

Mnogi od njih su postali miljenici publike upravo zbog ponašanja, odnosno toga kako su se pokazali, ali ima i onih koji su gotovo ceo život dali na tacni i bili spremni sve da stave na kocku, ali su ipak izašli kao najveći gubitnici. Jedna od takvih u ovoj sezoni "Elite" je Anđela Šparavalo, koje se porodica odrekla zbog njene veze sa ženom, ali ne zaostaju mnogo za njom ni Matora, Janjuš i Ša, koji su se iz sezone u sezonu brukali i pokazivali ono najgore o sebi.



Anđele se odrekla porodica
zbog njene ljubavi sa ženom

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Šparavalo zbog veze s Bojanom proterana iz porodičnog doma

Anđela Šparavalo je devojka kojoj je ovo bilo prvo ućešće u rijalitiju. U Belu kuću se uselila na početku i delovala je kao fina i mirna devojka. Kasnije se pričalo da je imala nešto s učesnikom Lukom Majčicom, ali je ona to demantovala. Započela je druženje s Bojanom Pavlović, koja je otvoreno rekla da je pripadnica LGBT populacije.

Ubrzo je počela da pokazuje simpatije prema njoj, te su i ušle u vezu. Anđelina porodica je bila šokirana ćerkinim ponašanjem i odnosom s devojkom, ali i lažima koje je, kako oni tvrde, iznela o njima. Pokušavali su na mnogo načina da prekinu tu vezu - prvi put kad su ušli za Novu godinu, zatim pismom, porukama preko elitara koji su kasnije ulazili, pretnjama da će je se odreći, pa čak slanjem njenog pasoša produkciji. Međutim, Anđelu ništa nije moglo da pokoleba i nastavljala je s Bojanom. Pavlovićka ju je često kritikovala zbog toga što laže, iznosila sumnju u vezi s njihovim odnosom, svašta pričala o njenim
roditeljima, pa čak i da će ih tužiti, ali bi Anđela svaki put vrištala i molila Bojanu da je ne ostavi. Inače, ona je ispala dva dana pred finale, majka joj se javila uživo u programu i rekla da će doći po nju, tako da je delovalo da će se sve srediti. Međutim, već sledeće večeri, tokom gostovanja u emisiji, Anđela je pričala da ne voli Bojanu i prala se od tog odnosa, da bi nešto kasnije rekla da sve laže jer su je roditelji ucenili da će je se odreći i da voli Pavlovićku, da ne može protiv sebe. Čuvši sve to, majka joj se onesvestila, te su je jedva povratili, a kako pišu neki portali, i mlađi brat, koji je maloletan, otišao je od kuće i ne želi da vidi Anđelu.

Ivana prevarila žena,
vratio se alkoholu

Foto: PRINTSKRIN

Ivan Marinković tugu zbog ženine preljube gasi alkoholom

Iskusni rijaliti-igrač Ivan Marinković ove godine je u Belu kuću ušao sa suprugom Jelenom. Oni su se predstavili kao skladan par, koji uživa u braku i siguran je u svoj odnos. Nisu se libili da komentarišu tuđe veze i nazivaju druge učesnike folirantima. Ivan takođe nikad nije krio da je pre nekoliko godina imao problema s alkoholom, te da se svakodnevno opijao, ističući da se otarasio tog poroka zahvaljujući Jeleni. Međutim,
nekoliko dana pred samo finale njegov brak se raspao jer je otkriveno da ga je supruga prevarila s Urošem Rajačićem. Iako u početku Marinković nije verovao da je to istina, kad je Jelena priznala, između njih su pale teške reči. Počeli su da iznose prljav veš iz svog braka i optužuju jedno drugo, a Ivan je ponovo počeo da pije. Marinković je postao
svestan da je sam oterao Jelenu od sebe i sve mu teže pada činjenica da će mu žena otići s mlađim i zgodnijim Urošem, te je spas, kao i uvek, potražio u alkoholu. Upravo to je ono od čega su strepeli njegovi najbliži jer se prethodnih godina lečio od ovog poroka.


Janjuš hteo da se oženi Aneli,
ona abortirala njegovo dete

Foto: youtube.com/printscreen

Marko Janjušević Janjuš se na ružan način rastao od Aneli

Marko Janjušević Janjuš jedan je od omiljenih rijaliti-učesnika, kog su ljudi zavoleli zbog iskrenosti. Njegov boravak u ovom formatu obeležili su mnogi skandali i razvod od supruge Ene jer ju je prevario s Majom Marinković. Njihov odnos je bio turbulentan i u rijalitiju i van njega, a svi se sećaju Majinog grebanja, jurcanja po imanju, seksa u izolaciji. Iako je iz sezone u sezonu pričao da se promenio i da želi da sredi odnos sa suprugom, to se nije dogodilo. Ovog puta je ušao u vezu s učesnicom Aneli Ahmić i isticao da je ona druga žena u njegovom životu koju je najviše voleo. Međutim, i njihov odnos su obeležile mnoge svađe, ali su oboje govorili da se vole. Kao kruna njihove ljubavi, desila se trudnoća. Košarkaš u prvom momentu nije bio srećan. Naime, iako je pričao da želi da se venča s Aneli i dobije dete s njom, zbog njihovih razmirica je okrenuo priču, rekavši da će prihvatiti dete, ali s Ahmićkom neće biti u odnosu. Epilog ove priče je da Janjuš neće postati otac drugi put jer je bosanska starleta odlučila da abortira.

Ša moli devojku za ljubav,
plaši se da će se vratiti Stanislavu

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nenad Aleksić Ša se zbog Mione pokazao u najgorem svetlu

Reper Nenad Aleksić Ša se u "Zadruzi" pojavio kao oženjen čovek, koji voli suprugu Ivanu. Međutim, već u toj sezoni je bio na ivici da je prevari s Draganom Mitar. Nakon toga je u njegov život ušla Tara Simov, zbog koje se i razveo i kojoj je platio kaznu od 50.000 evra zbog njenog bekstva iz rijalitija. Sve ove godine Ša je pokušavao da nađe ljubav, pa se tako prošle godine oženio Vanjom, ali i taj brak je pukao, te se i ovog puta razveo zbog Mione Jovanović, koja je dečka Stanislava Krofaka ostavila zbog repera.

Međutim, njihova veza je sve, samo ne idealna, te se svakodnevno svađaju i vređaju, u čemu prednjači Miona. Odnos se dodatno zakomplikovao ulaskom Jovanovićkinog bivšeg, od kog Ša ima ozbiljan kompleks. Aleksića devojka non-stop ponižava, nazivajući ga dedom i govoreći mu da ima zube ko konj. On joj prelazi preko svih uvreda i psovki i spreman je da se ponizi do krajnjih granica, samo da ga pevačica ne ostavi. Takođe, njegov najveći strah je da će se Miona nakon finala "Elite" vratiti Stanislavu.

Anita prevarila Matoru sa ženom,
pa se smuvala i s Anđelom

Foto: Tv Pin

Jovana Tomić Matora doživela dvostruku izdaju, Anita je prevarila sa ženom, pa se smuvala sa Anđelom

Još jedan od učesnika "Elite" koji je život dao na tacni jeste Jovana Tomić Matora. Kao iskusni rijaliti-učesnik, Jovana je uvek stizala do finala i zauzimala dobre pozicije, ali kad je ljubav u pitanju, nije imala sreće.

Matora je bila prva osoba u rijalitiju koja je priznala da je pripadnica LGBT populacije i pričala o svojim vezama sa ženama napolju. Bila je sa Sanjom Stanković, muvala se s MC Aleks, pokušala da poljubi Sandru Rešić, ali se sve to neslavno završilo.

Onda je počela "Zadruga 6", u kojoj je upoznala Anitu Stanojlović. Iako je mlada starleta iz Kruševca u toj sezoni bila s nekoliko muškaraca, na kraju sezaljubila u Matoru, za koju je tvrdila da je veći muškarac od svih muškaraca. Tomićka se opirala, ali je ipak popustila i ušla u vezu sa Stanojlovićkom. Njih dve su i stupile u istopolnu zajednicu u Crnoj Gori i napravile spektakularnu svadbu, za koju je Matora dala oko 30.000 evra. Ubrzo su ušle u aktuelnu sezonu "Elite", u kojoj je Jovana saznala od hrvatske tiktokerke Matee Car da ju je Anita prevarila i to na dan venčanja. Izbila je žestoka svađa, ali je Anita sve vreme molila da joj Matora oprosti. Međutim, nakon nekoliko dana ušao je Anđelo Ranković, inače Jovanin drug, ali i neko ko joj je često skidao devojke, pa je tako bilo i ovog puta. Ranković i Stanojlovićka su se smuvali, te je ona, kako je Matora sročila u pesmi, preko njega stigla do glavnog favorita, a njima dvema je presudila ki*a. Inače, Jovana i Anita su pred samo finale potpisale papire za razvod u rijalitiju.


Miljana zbog Zole pobegla
iz rijalitija pred finale

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić u ovoj sezoni sve podredila Zoli i izvisila

Ljubavni odnosi Miljane Kulić sve ove godine privlače pažnju javnosti. Prvo je u jednom rijalitiju ostala trudna s Ivanom Marinkovićem, s kojim je dobila sina Željka, da bi kasnije upoznala, takođe u rijalitiju, Lazara Čolića Zolu, s kojim je nekoliko godina bila u vezi i nekoliko puta ostajala trudna, ali je svaki put abortirala.

Njihova ljubav je išla od sjaja do očaja, te je bilo puna svađa, tuče, bacanja stvari u jezero, a vrhunac je bio kad je Miljana zabila Zoli štiklu u glavu, nakon čega je bila diskvalifikovana. Kulićkina porodica nikad nije podržala ovu vezu, te su bili presrećni kad se u Miljaninom životu pojavio Nenad Macanović Bebica. Međutim, i ova veza se neslavno završila, uz iznošenje prljavog veša s obe strane.

U ovoj sezoni Miksi je delovala samouvereno i kao da će se pokazati u najboljem svetlu, međutim, Zolin ulazak ju je poremetio.

Naime, kad je shvatila da ne želi ništa s njom, starleta iz Niša ga je napadala, svađali su se i vređali, da bi, na kraju, pobegla iz rijalitija pred samo finale. Kako je rekla njena majka Marija Kulić, Miljana je to uradila jer nije mogla da podnese Čolićevo odbijanje, kao i da on zauzme bolje mesto od nje.

BONUS VIDEO: