POZNATA VODITELJKA POSTAJE UČESNIK ELITE 8! Procurila informacija o njenom ulasku, ona je pravi skandal majstor!


IZVOR: Republika/M. I. - 13.07.2024 | 19:15


Njen kolega se izlanuo, pa otkrio planove za Elitu 8!

Foto: promo, shutterstock
POZNATA VODITELJKA POSTAJE UČESNIK ELITE 8! Procurila informacija o njenom ulasku, ona je pravi skandal majstor!

Sezona sedme sezone rijalitija "Zadruga" i prve sezone "Elite" privukla je veliku pažnju javnosti i izazvala brojne spekulacije o mogućim pobednicima. Uoči spektakularnog finala, popularni voditelj Darko Tanasijević je dao svoje utiske, ističući da je ova sezona bila teška, intenzivna, uzbudljiva i nepredvidiva.

Tanasijević je najavio da će finalna noć biti spektakularna, emotivna, tenzična i stresna, kako za superfinaliste, tako i za članove njihovih porodica. Istakao je da se očekuju suočavanja posle teških reči i loših poteza, te da će gledaocima pred malim ekranima biti najzabavnije.

Posebno je istakao teške trenutke tokom sezone, kao što je bio razgovor sa Janjušem nakon smrti njegovog brata, gde je istakao da je bilo izuzetno teško ostati pribran i profesionalan pred kamerama. Takođe, Tanasijević je podelio da je bio dirnut ispovešću Bojane Pavlović o njenom detinjstvu i odrastanju, kao i neprijatnim trenucima sa Anđelom Šparavalo i njenu familiju.

Foto: ATAImages

Darko Tanasijević

 

Kada je u pitanju njegovo eventualno učešće, Darko je raspršio nade mnogima koji bi voleli da ga vide u Beloj kući kao učesnika. 

- Bojim se da biste se kolektivno razočarali u mene, tako da, možda je bolje da ne eksperimentišem, iako bih voleo.

Najinteresantnije pitanje je svakako bilo koga bi voleo da vidi u sledećoj sezoni. 

- Ivanu Šopić, definitivno. Ona mi je ultra zabavna, gledao sam baš juče njene svađe iz Zadruge 3 i plakao od smeha, sve bih dao da uđe bar još jednom - priznao je Darko Tanasijević za Pink.

BONUS VIDEO: