ŽELJKO MITROVIĆ STIGAO NA FINALE ELITE! Oglasio se iz Šimanovaca, pa najavio početak SPEKTAKLA!


IZVOR: Republika/M. I. - 13.07.2024 | 20:30


Željko Mitrović poslao brutalnu poruku!

Foto: ST/Vladimir Lukić
ŽELJKO MITROVIĆ STIGAO NA FINALE ELITE! Oglasio se iz Šimanovaca, pa najavio početak SPEKTAKLA!

Večeras je veče ispunjeno uzbuđenjem za ljubitelje rijaliti programa, jer se održava superfinale "Zadruge 7 - Elite". Pobednik ovog takmičenja će odneti kući neverovatnih 100.000 evra, što dodatno podiže nivo uzbuđenja među takmičarima i publikom.

Direktor rijaliti programa, Željko Mitrović, obratio se javnosti direktno sa imanja u Šimanovcima putem svog profila na Instagramu. Objavio je snimak i poručio da je sve spremno za veliko finale, dodatno podižući iščekivanje među fanovima širom regiona.

"Sve je spremno za početak suprfinala “Elite”" - napisao je Željko Mitrović.

 

 

Od ukupno 73 takmičara koji su prošli kroz Belu kuću, njih dvadesetoro će se večeras boriti za prestižnu titulu pobednika. Među takmičarima su i poznata imena poput Anite Stanojlović, Marka Đedovića, Anđela Rankovića, Milene Kačavende, Ivana Marinkovića, Nenada Aleksića Ša, Maje Marinković, Marka Janjuševića Janjuša, Jovane Tomić Matore, Lepog Miće i drugih.

Prema informacijama domaćih medija, među favoritima za osvajanje titule nalaze se Maja Marinković, Stanislav Krofak, Ivan Marinković i Aneli Ahmić. 

Dušica Jakovljević je otkrila kako su ove godine čelnici nadmašili sebe, u šta će se gledaoci tek uveriti:

- Ja sam oduševljena, nisam još skroz spremna. Ostala sam bez teksta na celu scenografiju, uvek nadmašimo sami sebe. Sigurna sam da će gledaoci biti i više nego zadovoljni. Ono što najviše gledaoce zanima je ta neizvesnost ko će biti pobednik - rekla je Dušica za Pink.

BONUS VIDEO: