TAKI U BESNOJ MAŠINI STIGAO PO MAJU NA FINALE: Starletu čeka HAOS po izlasku iz Elite, OVO je veliko priznanje njenog oca! (VIDEO)


IZVOR: Republika/O. B. - 13.07.2024 | 20:32


Taki Marinković za Republiku je otkrio kakvo iznenađenje je pripremio za ćerku Maju Marinković!

Foto: Dragan Kadić
TAKI U BESNOJ MAŠINI STIGAO PO MAJU NA FINALE: Starletu čeka HAOS po izlasku iz Elite, OVO je veliko priznanje njenog oca! (VIDEO)

 

 

Nakon deset uzbudljivih meseci u Beloj kući večeras u 21 sat počinje superfinale "Elite". Pred sam početak Taki Marinković, otac Maje Marinković se pojavio u besnoj mašini i štekom deviza, a pre nego što je otišao u deo gde su roditelji i podrška, dao je kratku izjavu pred našim kamerama. 

Ističe da je ponosan na ćerku Maju, da joj ništa ne zamera i da ne brine kog će joj dečka dovesti kući, ali da je večeras, po završetku večeri očekuje jedno iznenađenje koje će je oduševiti. 

Foto: Republika.rs

Taki Marinković Elita 7 superfinale

 

- Puni su džepovi para! Ima koliko hoćeš! Sad je malo manje, istrošili smo se, ali biće! Svako želi svom detetu sve najlepše, ona je Pinkovo dete, neka izađe kao pobednica - rekao je Taki za Republiku, pa nastavio:

- Videćete šta je iznenađenje na kraju večeri, i auto, i stan će dobiti od tate. 

- Ja bih voleo da ovo bude poslednja sezona, ipak je ona dugi niz godina, a Maja ovde zabavlja narod. Svi ste me pitali kada će Maja u rijaliti, tek su se razigravali, ovi nisu bili aktivni toliko, i kad je ušla otišlo je u drugom pravcu. Od Maje smo sve očekivali, ako je imala jednu scenu ljubavnu, ona je sada sazrela, šta probudiš u njoj, ona je takva - poručio je Taki za Republiku. 

Foto: Republika.rs

Taki Marinković Elita 7 Superfinale

 

Ostaje nam da vidimo kako će se Maja plasirati večeras u Superfinalu, budući da su mnogi prognozirali da bi ona trebala da pobedi. 

BONUS VIDEO: