UČESNIK KLEKNUO ISPRED MAJKE TRUDNE DEVOJKE! Srceparajuća SCENA na finalu Elite 7, suze krenule SAME da im teku (FOTO)


IZVOR: Republika/P. R. - 13.07.2024 | 22:00


Emotivan susret sve ostavio bez teksta!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
UČESNIK KLEKNUO ISPRED MAJKE TRUDNE DEVOJKE! Srceparajuća SCENA na finalu Elite 7, suze krenule SAME da im teku (FOTO)

Nakon prvog preseka večeri, Borislav Terzić Terza se našao na 20. mestu u superfinalu rijalitija "Elite". Voditelji Ivana Šopić i Darko Tanasijević su ga dočekali u otvorenom studiju gde je doživeo veoma emotivan susret sa podrškom. Na pitanje koga sada najviše želi da vidi, Terza je odgovorio da bi voleo da vidi svoju buduću taštu i članove svoje porodicu.

Darko mu je skrenuo pažnju da su tu i njegov brat, ali i tašta, na šta je Terza istakao da je sada najvažnije da je sve u redu i da je Milica Veličković, očigledno neka važna osoba u njegovom životu, u sigurnim rukama. Takođe, u jednom momentu je kleknuo ispred njene majke i izvinio se za sve ružne reči koje su možda pale u prethodnom periodu, na šta ga je ona podigla i jako zagrlila. POGLEDAJ GALERIJU

- Koga sada najviše želiš da vidiš? - upitao je voditelj.

- Taštu u moju porodicu - odgovorio je Terza.

- Tu su ti brat, ali tu ti je i tašta - kazao je Tanasijević.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Terza kleknuo ispred majke Milice Velićković Elita 7 Zadruga

- Sada se sve promenilo i bitno je da je sada sve u redu. Milica je u sigurnim rukama. Oprostite za sve ružne reči - kazao je Terza Miličinoj mami, koja mu je odmah poletela u naručje.

Podsećanja radi, večeras se na imanju Šimanovcima rijaliti šou-program "Elita 7" polako privodi kraju, te ćemo kroz nekoliko sati saznati ko će ove sezone odneti pobedu i izaći iz Bele kuće bogatiji za 100.000 evra. Poznate ličnosti, bivši učesnici, podrška, prijatelji i porodice se već uveliko skupljaju ispred Pinkovog studija kako bi zajedno doprinelu spektaklu koji je produkcija na čelu sa Velikim šefom pripremila za milionski auditorijum kraj malih ekrana.

BONUS VIDEO: