PREKID PROGRAMA FINALA ELITE! Dušica Jakovljević pročitala SAOPŠTENJE koje je dobila - svi su ZANEMELI!


IZVOR: Republika/O. B. - 13.07.2024 | 22:17


Dušica Jakovljević napravila šok potez na finalu Elite!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
PREKID PROGRAMA FINALA ELITE! Dušica Jakovljević pročitala SAOPŠTENJE koje je dobila - svi su ZANEMELI!

Večeras se na imanju Šimanovcima rijaliti šou-program "Elita 7" polako privodi kraju, te ćemo kroz nekoliko sati saznati ko će ove sezone odneti pobedu i izaći iz Bele kuće bogatiji za 100.000 evra. Poznate ličnosti i bivši učesnici se već uveliko skupljaju ispred Pinkovog studija kako bi zajedno doprinelu spektaklu koji je produkcija na čelu sa Velikim šefom pripremila za milionski auditorijum kraj malih ekrana.

U toku uživo prenose, voditeljka Dušica Jakovljević prekinula je emisiju, kako bi pročitala poruku koju joj je prosledio njen sin Ognjen. Voditeljku su dirnule reči njenog sina, pa je sve vreme bila na ivici suza dok je čitala poruku. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dušica Jakovljević Elita 7 finale uživo

 

- Moram da kažem, vi znate da često podelim privatno, nadam se da se moj sin neće ljutiti, dobila sam poruku upravo od njega. Napisao mi je: ,,Mama, hteo sam da ti kažem da smo preponosni na tebe i da niko nema lepšu i spektakularniju mamu od mene i da smo ponosni što si iz svih problema izašla kao pobednik i to si dokazala i rasturićeš celo finale". Hvala ti Ognjene! - pročitala je voditeljka Dušica Jakovljević uživo u programu. 

Inače, u superfinalnoj noći sedme sezone rijaliitja "Zadruga" uzbuđenost raste iz minuta u minut s obzirom na to što se čak 20 učesnika bori za prvo mesto i nagradu od 100.000 evra, dok drugoplasirani osvaja 50.000 evra. Među takmičarima su Anita Stanojlović, Marko Đedović, Anđelo Ranković, Milena Kačavenda, Ivan Marinković, Nenad Aleksić Ša, Maja Marinković, Marko Janjušević Janjuš, Stanislav Krofak, Jovana Tomić Matora, Miona Jovanović, Lepi Mića, Milica Veličković, Slađa Lazić Poršelina, Nenad Macanović Bebica, Jelena Marinković, Aneli Ahmić, Uroš Stanić, Bojana Pavlović i Bora Terzić.

BONUS VIDEO: