SKANDALČINA: LEPI MIĆA IDE U PENZIJU! Doneo hitnu ODLUKU zbog bednog plasmana u Eliti 7 - PSUJE I VREĐA gledaoce koji su glasali (FOTO)


IZVOR: Republika/P. R. - 13.07.2024 | 22:20


Pevač besan kao ris napustio rijaliti!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
SKANDALČINA: LEPI MIĆA IDE U PENZIJU! Doneo hitnu ODLUKU zbog bednog plasmana u Eliti 7 - PSUJE I VREĐA gledaoce koji su glasali (FOTO)

Nakon drugog preseka večeri, voditelj Ognjen Amidžić saopštio je gledaocima da sledeći imanje u Šimanovcima napušta Lepi Mića, koji se ove godine našao na 19. mestu u superfinalu rijalitija "Elite". Voditelji Ivana Šopić i Darko Tanasijević su ga dočekali u otvorenom studiju. Međutim, Mića je vidno bio nervozan i nezadovoljan svojim plasmanom. POGLEDAJ GALERIJU

- Kako se osećaš? - upitao je Darko.

- Okej, kao i svake godine. Jedva čekam samo da odem kući i to je to - kazao je Mića.

- Koga želiš da vidiš kao pobednika? - upitala je Ivana.

- Anitu. Zaslužila je to i pokazala je da se promenila - kazao je Mića, a zatim ušao u kočiju i krenuo put studija, isped kog ga je dočekao voditelj Milan Milošević.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi MIća razočaran plasmanom Elita 7 finale

- Mićo, čestitam. Za sve si ti kriv, ko raskine i ko se smuva - rekao je Milan.

- Jako sam ljut na narod, mislim da sam zaslužio da budem bolje plasiran! Nikada više neću ući u rijaliti! Jako sam razočaran i ljut... Nikada ovo neću oprostiti mom glasačkom telu. Nema potrebe više da budem rijaliti učesnik. Glasaju za najgore, očigledno omladini pomoći nema - poručio je on uz mnogo psovki.

Podsećanja radi, večeras se na imanju Šimanovcima rijaliti šou-program "Elita 7" polako privodi kraju, te ćemo kroz nekoliko sati saznati ko će ove sezone odneti pobedu i izaći iz Bele kuće bogatiji za 100.000 evra. Poznate ličnosti, bivši učesnici, podrška, prijatelji i porodice se već uveliko skupljaju ispred Pinkovog studija kako bi zajedno doprinelu spektaklu koji je produkcija na čelu sa Velikim šefom pripremila za milionski auditorijum kraj malih ekrana.

BONUS VIDEO: