MILJANU KULIĆ SAČEKAO PAKAO NA FINALU ELITE 7! Još jedna KAZNA, hitno mora da isplati IZNOS od kog će joj POZLITI (VIDEO)


IZVOR: P. R. / M. Đ. - 13.07.2024 | 22:50


Lazar Čolić Zola priznao da mu Miljana Kulić duguje 60.000 evra!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Printscreen
MILJANU KULIĆ SAČEKAO PAKAO NA FINALU ELITE 7! Još jedna KAZNA, hitno mora da isplati IZNOS od kog će joj POZLITI (VIDEO)

Bivši rijaliti učesnik Lazar Čolić Zola, koji je nedavno ispao iz "Elite 7", iznenadio je javnost svojim izjavama na velikom finalu ispred studija televizije Pink u Šimanovcima. Naime, on je otkrio šokantne detalje o svojoj bivšoj partnerki Miljani Kulić, tvrdeći da mu ona duguje čak 60.000 evra. Skandalozno priznanje je izazvalo brojne reakcije i postalo glavna tema razgovora među obožavaocima rijaliti programa.

Miljana mi duguje 60.000 evra, lagao sam je i zavodio da bi sačuvao oči i glavi, jer znate šta mi se dešavalo s njom. Ne zanima me ona i ne želim kontakt s njom - rekao je Zola za Republiku i prokomentarisao njen novi izgled:

- Drago mi je da je uspela i da izgleda onako kako izgleda.

Foto: ST/Dragan Kadić

Lazar Čolić Zola na finalu Elite 7

Kako je istakao, njegov odnos sa Kulićevom bio je isključivo igra, te da se trudio da održi dobar odnos sa njom, ali da to nije bilo moguće.

- Trudio sam se da bar dva dana budemo u dobrim odnosima, ali to sa njom nije moguće - zaključio je Čolić.

Foto: ST/Dragan Kadić

Lazar Čolić Zola na finalu Elite 7

Podsećanja radi, večeras se na imanju Šimanovcima rijaliti šou-program "Elita 7" polako privodi kraju, te ćemo kroz nekoliko sati saznati ko će ove sezone odneti pobedu i izaći iz Bele kuće bogatiji za 100.000 evra. Poznate ličnosti, bivši učesnici, podrška, prijatelji i porodice se već uveliko skupljaju ispred Pinkovog studija kako bi zajedno doprinelu spektaklu koji je produkcija na čelu sa Velikim šefom pripremila za milionski auditorijum kraj malih ekrana.

BONUS VIDEO: