SESTRA UČESNICA ELITE UPALA NA PINK! Naglo prekinuto FINALE Elite 7, voditeljka NAPADNUTA uživo u emisiji! (FOTO)


IZVOR: Republika/P. R. - 14.07.2024 | 00:00


Izbila neviđena drama u studiju!

Foto: printscreen/RTV Pink
SESTRA UČESNICA ELITE UPALA NA PINK! Naglo prekinuto FINALE Elite 7, voditeljka NAPADNUTA uživo u emisiji! (FOTO)

Veliko superfinale "Elite 7" je u toku, ali umesto uzbudljive atmosfere i napetih takmičarskih trenutaka, u toku uživo prenosa desio se nezapamćen presedan. Naime, sestra Jovane Cvijanović je napala Uroša Rajačića i Jelenu Marinković, tvrdeći da su mogli malo lepše da "odglume" svoju romansu. Ovaj neočekivani verbalni sukob doveo je do zastoja u programu, a voditeljka Dušica Jakovljević je ostala bez reči, ne znajući kako da reaguje. POGLEDAJ GALERIJU

Naime, Jakovljevićeva je pokušala da smiri strasti i nastavi sa programom, ali je bila non-stop napadnuta i prekidana od strane Jovanine sestre. U jednom trenutku, ona je odlučila da prekine sa programom i izjavila da ne želi da nastavi razgovor dok Jelena ne bude prisutna. Ovo je dodatno pojačalo napetost u studiju, ostavljajući gledaoce u nestrpljenju da vide kako će se situacija dalje razvijati.

Foto: printscreen/RTV Pink

Sestra Jovane Cvijanović napravila haos, prekinula finale Elite 7 Zadruga

Podsećanja radi, večeras se na imanju Šimanovcima rijaliti šou-program "Elita 7" polako privodi kraju, te ćemo kroz nekoliko sati saznati ko će ove sezone odneti pobedu i izaći iz Bele kuće bogatiji za 100.000 evra. Poznate ličnosti, bivši učesnici, podrška, prijatelji i porodice se već uveliko skupljaju ispred Pinkovog studija kako bi zajedno doprinelu spektaklu koji je produkcija na čelu sa Velikim šefom pripremila za milionski auditorijum kraj malih ekrana.

BONUS VIDEO: