ŠOKANTNO! Ša otkrio PORODIČNU TAJNU Mioninih roditelja, OVO će dovesti do pucanja! (VIDEO)


IZVOR: O.B./M.Đ. - 14.07.2024 | 01:54


Nenad Aleksić Ša nakon sukoba sa roditeljima Mione Jovanović pred našim kamerama otkrio je kako se oseća.

Foto: ST/Dragan Kadić
ŠOKANTNO! Ša otkrio PORODIČNU TAJNU Mioninih roditelja, OVO će dovesti do pucanja! (VIDEO)

Nenad Aleksić Ša nakon sukoba sa roditeljima Mione Jovanović, pred našim kamerama je sumirao utiske. Ša je otkrio da neće tužiti Mionine roditelje, zbog ljubavi i poštovanja prema njegovoj devojci, a onda se dotakao i izjave njegove bivše supruge Ivane Aleksić, koja je istakla da joj je žao njegove karijere. 

Foto: ST/Dragan Kadić

Nenad Aleksić Ša Elita 7 finale

 

- Tokom rijalitija dobiješ nešto što se priča napolju, da imaš argumente da nekog optužiš, trebaju ti baš argumenti, dokaz, izvoli, crno na belo, a ovo što sam čuo večeras, kao da su ušli prvi put rijaliti igrači, pa kao ajde da me blate, sve, sve, nisam za nju, stariji sam od nje, roditelji, modrice po rukama, to kada sam čuo, ja ću sa Mionom baš da popričam, moram da joj kažem da mora da im skrene pažnju, to su ozbiljne optužbe, ja sam u rijaliti programu, gde sam 10 meseci i da nekog fizički zlostavljam, mislite da bih ja bio u tako velikom projektu? Sramota! Presramna izjava, jeziva izjava, jezive optužbe, ostajem imun na to da neću nikoga da tužim, jer su njeni roditelji, ali sa njom ću stvarno da popričam - rekao je Ša, pa nastavio:

- Ja ih nisam uvredio! Nisam ništa rekao baki, sve ono što bih mogao da kažem, što bi svako drugi rekao... Meni je Miona rekla da je njena baba da rijaliti fan. 

Foto: Printscreen/Pink TV

Nenad Aleksić Ša Elita 7 finale

 

- Meni je sa jedne strane sa kojom sam bio toliko godina i kojoj sam uradio šta sam uradio, ispao sam jako loš, moja greška, osoba kojoj sam nešto loše uradio, tako nešto da izjavi, to ne shvatam kao zlonamernu izjavu, slažem se sa njom, tokom svih ovih sezona, jesam se onako, ne okrenuo rijalitiju, nego sam zaboravio ko sam. Ona ima potpuno pravo da me pljuje, pa me ne pljuje - rekao je Ša o Ivaninoj izjavi. 

BONUS VIDEO: