UTERAO MU STRAH U KOSTI! Uroš ne sme da se SUOČI sa ocem, najavio ulazak u "Elitu 8" sa DEČKOM! (VIDEO)


IZVOR: M. Đ. / M. P. - 14.07.2024 | 02:05


Stanić bez dlake na jeziku nakon izbacivanja!

Foto: ST/Dragan Kadić
UTERAO MU STRAH U KOSTI! Uroš ne sme da se SUOČI sa ocem, najavio ulazak u "Elitu 8" sa DEČKOM! (VIDEO)

Najmlađi učesnik "Elite 7" Uroš Stanić osvojio je 13. mesto u superfinalu rijalitija, nakon čega je dao intervju za okupljene medije, gde je progovorio o problemima sa porodicom, ali i o svom ljubavnom životu.

- Nije moj telefon, telefon je od Slobe analitirača, treba da pozovem mamu, nije se pojavila u studiju. Prespavaću kod drugarice na Vračaru, dok ne vidim šta se izdešavalo. Imamo problema sa ocem, ne znam da li se eksponirao, ali ja imam dokaze za sve, mogu i na poligraf. Dok ne vidim šta se izdešavalo, ne mogu da pričam. Baš mi je teško što niko nije došao, bar neka drugarica... - rekao je Uroš.

Foto: ST/Dragan Kadić

Uroš Stanić razvezao jezik

- Ja sam gej, to nije toliko prihvaćeno na Balkanu. Ja nisam strah da se autujem, to je ovde tabu tema, za mene nije. To treba da bude normalno u 21. veku. Možda su zbog toga imali probleme i mojih nervnih slomova. Smatram da je zbog tih stvari. Iskreno, plašim se susreta sa ocem, pokušaću da se sa njim ne vidim - dodao je on.

- Ja sam se autovao, ali unutra ima dosta neautovanih, ja ih zovem "latentni leptirići", da me ne bi tužili. Nemanja Gačić, Predsednik, Nikola Lakić mi deluje kao da je biseksualac. Niko nema m*da da to radi pred kamerama. Ja bih ušao u vezu, to će biti sledeće sezone, ulazim sledeće sezone sa momkom - rekao je Uroš.

- Bio sam oženjenim muškarcem, ali to je moja ružna prošlost. Oženjeni stop, samo slobodni! - poručio je Stanić.

BONUS VIDEO: