SIN MILENE KAČAVENDE PREKINUO ĆUTNJU! Porodica je OVO krilo od svih, na KRAJU se sve saznalo!


IZVOR: Republika/P. R. - 14.07.2024 | 02:15


Evo šta Lazar misli o učešću svoje majke u rijalitiju!

Foto: Printskrin/RTV PINK
SIN MILENE KAČAVENDE PREKINUO ĆUTNJU! Porodica je OVO krilo od svih, na KRAJU se sve saznalo!

Milena Kačavenda, poznata i kao bivša kuma Ane Čurčić, privukla je pažnju javnosti svojim učešćem u rijaliti programu "Elita 7". Iza sebe ima brak iz kojeg je dobila dvoje dece, ali retko eksponira svoju porodicu u javnosti. Međutim, večeras je njen sin Lazar odlučio da se pojavi na superfinalu i tako svojoj majci pruži podršku i javno izrazi koliko je ponosan na nju.

Lazar je istakao koliko je ponosan na svoju majku i njen put ka superfinalu rijalitija "Elita". Njegove reči ohrabrenja i podrške jasno pokazuju koliko je Milenin uspeh važan za celu porodicu. Takođe, Lazar je istakao Mileninu hrabrost i odlučnost, posebno nakon porodične tragedije i smrti njene majke.  POGLEDAJ GALERIJU

- Drago mi je da je dogurala do superfinala, a na kojem god mestu da završi, za nas je pobednik. Ostala je pri nekim svojim stavovima i za nas je sve pet, što se kaže - rekao je Kačavendin sin, te dodao:

- Mislim da ovo (smrt majke) još nije došlo skroz do nje, tako da je možda i bolje što se u tom trenutku vratila u rijaliti. Mi smo svakako uz nju.

Foto: printscreen/RTV Pink

Milena Kačavenda sa sinom Lazarom Elita 7 Zadruga finale

Jedna od zanimljivosti koja je intrigirala javnost jeste Milenino prijateljstvo sa Markom Đedovićem. Lazar je prokomentarisao njihovo prijateljstvo ističući da, iako nije preterano pratio njihov odnos, delovali su mu da je sve bilo na svom mestu.

- Nisam nešto preterano pratio njihovo prijateljstvo, ali delovali su mi skroz okej -rekao je Lazar, prenosi Pink.rs.

BONUS VIDEO: