PRVI INTERVJU POBEDNICE ELITE: Anita otkrila gde je i sa kim otišla posle superfinala, Anđelo joj više nije PRIORITET (VIDEO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 14.07.2024 | 08:00


Stanojlovićeva iznela prve utiske nakon osvojenog prvog mesta!

Foto: ST/Dragan Kadić
PRVI INTERVJU POBEDNICE ELITE: Anita otkrila gde je i sa kim otišla posle superfinala, Anđelo joj više nije PRIORITET (VIDEO)

Anita Stanojlović je pobednica "Elite 7".

Osvojila je preko 44 odsto glasova u superfinalu i nagradu od 100.000 evra, dok je drugoplasirana Aneli Ahmić imala 17 odsto glasova publike iosvojila 50.000 evra. 

Foto: Foto Dragan Kadic

Anita Stanojlović trijumfovala u "Eliti 7"

Stanojlovićeva je otkrila kako se oseća odmah nakon proglašenja pobednika, prilikom čega nije krila uzbuđenje zbog velikog uspeha i ubedljivog vođstva.

- Prelep je osećaj. Ne mogu da sakrijem sreću. Ljubav je pobedila.

Gde ideš večeras?

- Idem kući kod svog deteta. Sutra je verovatno žurka, a sa Anđelom ću svakako biti.

Šta ćete s putovanjima koja ste dobili Anđelo i ti?

- Dogovorićemo se. Imamo dosta obaveza oko gostovanja u emisijama. Pre svega sam jako ponosna jer je moja majka ponosna. Nadam se da je srećna i da sam se iskupila za neke stvari iz prošlosti.

Ceo video-intervju pogledajte na početku teksta.

Podsetimo, Anitina bivša supruga Jovana Tomić Matroa besnela je posle njene pobede, te poručila da je zahvaljujući njoj dospela na prvo mesto:

Ja pravim pobednike!

Anitin dečko Anđelo Ranković, koji je završio na trećem mestu, ponosan je na svoju devojku, čestitao ju je pobedu tako što je skakao od sreće, a zatim je grlio i ljubio i podizao uvis.

Foto: printscreen/RTV Pink

Aneli Ahmić zadovoljna je osvojenim drugim mestom

Drugoplasirana Aneli Ahmić zadovoljna je svojim plasmanom i srećna što kući ide sa osvojenih 50.000 evra, koje, kako kaže, planira da potroši na sebe i ćerku Noru.

- Uložiću u kuću, kupiću nešto sebi i detetu i planiram još neka ulaganja - rekla je kratko Aneli posle proglašenja pobednika.

BONUS VIDEO: