STRAVIČNE VESTI ZA PORODICU MIONE JOVANOVIĆ: Saznali šta se desilo njihovoj ćerki u stanu Nenada Aleksića Ša, pukla bruka!


IZVOR: Republika/M. I. - 14.07.2024 | 17:45


Nenad Aleksić Ša otkrio kako je proveo noć sa Mionom.

Foto: ST/Dragan Kadić
STRAVIČNE VESTI ZA PORODICU MIONE JOVANOVIĆ: Saznali šta se desilo njihovoj ćerki u stanu Nenada Aleksića Ša, pukla bruka!

Mionu Jovanović je u finalu "Zadruge 7 Elita" dočekala roditeljska kritika zbog njenog ponašanja u rijalitiju i veze sa Nenadom Aleksićem Ša. Nakon izlaska iz rijalitija, Miona je noć provela kod Ša, a reper je otkrio da će je danas odvesti kod roditelja kako bi uzela svoje stvari.

Ša je istakao da je razočaran roditeljskom reakcijom, ističući da ne želi da vređa, ali da smatra da je reč o jeftinoj manipulaciji. Takođe, naglasio je da ne bi bio držan 10 meseci u rijalitiju da je nasilnik, te da je srećan što su Miona i ostali to demantovali.

Foto: ST/Dragan Kadić

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

- Miona je noćas spavala kod mene, nije išla kući. Danas ću je voziti kod roditelja, treba da uzme telefon i da razgovara sa njima. Jako sam razočaran juče bio, jeftina manipulacija. Neću da vređam, neka svako priča o sebi. Razumem da ne podržavaju, da im smeta razlika u godinama i da nam je odnos bio loš, ali neko da me nabeđuje za nasilje stvarno nema smisla. Pa ne bi me držali 10 meseci u rijalitiju da sam nasilnik. Drago mi je da su Miona i svi to demantovali. Što se našeg odnosa tiče, divno nam je bilo noćas, nismo imali nijednu raspravu, ma ništa. Sad sam došao kod mame, pa posle kod snajke idem - objasnio je Ša za Blic.

Mioni su roditelji postavili ultimatum - ukoliko ode kod Ša nakon finala, da može da zaboravi na njih. Miona je istakla da je njen otac rekao da ukoliko ne dođe kući, nemaju više šta da pričaju, dok je majka izrazila želju za razgovorom. Miona je podelila da je razmišljala o tome šta da radi, ističući da je razočarana što joj roditelji nisu poslali haljinu za finale.

BONUS VIDEO: