STANISLAV KROFAK IZDAO SAOPŠTENJE O ULASKU U "ELITU 8!" Otkrio dogovor sa produkcijom, pa obrisao pod BIVŠIM devojkama!


IZVOR: Republika/M. I. - 14.07.2024 | 17:50


Stanislav Krofak obradovao svoje fanove.

Foto: ST/Dragan Kadić
STANISLAV KROFAK IZDAO SAOPŠTENJE O ULASKU U "ELITU 8!" Otkrio dogovor sa produkcijom, pa obrisao pod BIVŠIM devojkama!

Stanislav Krofak je istakao da se kaje zbog veze sa Majom Marinković i otkrio da je trenutno u Zagrebu gde treba da se čuje sa predstavnicima televizije Pink oko preostalog dela isplate. Takođe, nije propustio priliku da istakne da bi možda ušao u sledeću sezonu "Zadruge", ali samo uz dobar finansijski dogovor.

- U Zagrebu sam, treba da se čujem sa Pinkom oko preostalog dela isplate da se dogovorimo. U sledeću sezonu bih možda ušao, ali za dobar novac. Jako sam zadovoljan učešćem i nisam ovoliku podršku očekivao. Porodica mi ništa ne zamera, a ja sebi zameram odnos u koji sam ušao a nisam trebao - rekao je Stanislav na početku.

Osim osećanja kajanja, Stanislav nije krio ni svoj bes prema Takiju, ističući da se iznervirao kada je čuo šta je sve Taki pričao.

Foto: ST/D. Kadić

Stanislav Krofak

 

- Jesam se iznervirao kada sam čuo šta je sve Taki pričao, još treba da odgledam te snimke i čujem šta je govorio za mene. Lako je biti mangup preko tastature, sto nije došao uživo da mi kaže kad sam ga prozvao. Ja sam spreman i sutra tokom žurke da se suočim sa njim. Ne volim takve ljude, pravi frajeri ti u lice kažu šta imaju.

- Nisam iznenađen što je Miona otišla kod Ša. Ona da je normalna ona ne bi takve stvari radila. Mislim da je morala da ode kod njega, jer da nije porekla bi sve što je govorila u rijalitiju, htela je da mu se dokaže, svega tu ima - rekao je Stanislav za Blic.

BONUS VIDEO: