BRUTALNA ISTINA O ANITINOJ POBEDI U ELITI ISPLIVALA NA POVRŠINU: Hitno morala da se oglasi pred večerašnju emisiju - SAD JE SVE JASNO šta se desilo na finalu!


IZVOR: Republika/O. B. - 14.07.2024 | 20:15


Anita Stanojlović rešila da progovori o pobedi u ,,Eliti".

Foto: ST/Dragan Kadić
BRUTALNA ISTINA O ANITINOJ POBEDI U ELITI ISPLIVALA NA POVRŠINU: Hitno morala da se oglasi pred večerašnju emisiju - SAD JE SVE JASNO šta se desilo na finalu!

Učesnica "EliteAnita Stanojlović osvojila je prvo mesto i odnela kući vrednu nagradu od 100.000 evra. Nakon burne noći, Anita se sada prvi put oglasila na novom Instagram profilu i zahvalila se svojim pratiocima koji su je doveli do titule prvog mesta. 

- Hvala svima što ste glasali, što ste me doveli do pobede. Ovo je nešto što rečima ne može da se opiše. Pobeda i početak mog novog života, boljim putem - napisala je Anita na Instagramu. 

Foto: Instagram.com printscreen

Anita Stanojlović

 

Posle deset meseci provedenih u rijalitiju, uprkos trijumfu, ostao joj je gorak ukus od svega što je ostavila za sobom kada se smuvala sa Anđelom Rankovićem, kome je, kako kaže, najzahvalnija za ovu pobedu.

Ne mogu da dođem sebi, trebaće mi malo više vremena, ali mislim da sam zalužila. Očekivala sam ovo, naravno, bez Anđela ništa, on mi je previše pomogao u svemu, ovo je naša zajednička pobeda. U njemu sam videla čoveka svog života, ali ovog puta ću ići korak po korak, neću odmah da stajem na ludi kamen - rekla je Anita nakon proglašenja pobede.

Ipak, pored sreće, koju je pronašla pored svog partnera, Stanojlovićevu i dalje muče repovi prošlosti. Iako se nedavno i zvanično razvela od Jovane Tomić Matore, koja potencira na tome da njoj treba da zahvali na pobedi, i dalje između njih nisu raščišćeni svi odnosi.

BONUS VIDEO: