SNIMCI SA SIGURNOSNIH KAMERA ANITE STANOJLOVIĆ: Oktriveno PRAVO LICE POBEDNICE Elite, sa ovim muškarcima provodila noći?


IZVOR: Republika/O. B. - 15.07.2024 | 04:00


Ivan Marinković rešio je da otkrije čime se Anita Stanojlović navodno bavila u prošlosti.

Foto: ST/Dragan Kadić
SNIMCI SA SIGURNOSNIH KAMERA ANITE STANOJLOVIĆ: Oktriveno PRAVO LICE POBEDNICE Elite, sa ovim muškarcima provodila noći?

Finale ,,Elite 7" se završilo, ali epilozi mnogih priča se ne nadziru još uvek. Jedna od njih je i prošlost ovogodišnje pobednice Anite Stanojlović. Naime, nedavno se pojavio snimak, na kom se navodno Anita viđa sa muškarcima po jednom hotelu, a taj snimak je podelio i Ivan Marinković

Inače, Ivan Marinković zauzeto je 9. mesto u superfinalonoj noći najgledanijeg rijalitija ,,Elita". Nakon što se vratio u spoljni svet, Ivan je ,,prečešljao" sve aktuelnosti i naišao na snimak koji je izazvao lavinu komentara. Naime, na snimku se navodno vidi Anita sa raznim muškarcima sa kojima je, po komentarima na društvenim mrežama provodila vreme u sobama. 

Ivan je taj snimak podelio na Instagram storiju, želeći da prikaže Anitinu navodnu prošlost, iako za sada još uvek nije potvrđeno da je ona, ali na samom video snimku sa sigurnosnih kamera stoji natpis da je u pitanju Stanojlovićeva. 

POGLEDAJ GALERIJU

Ivan Marinković je istakao da kada je ušao u stan je doživeo užasan osećaj, jer mu se vratio film i slike sa Jelenom Ilić Marinković, koja ga je prevarila sa Urošem Rajačićem. 

- Jutros sam ušao u stan, bio je užasan osećaj, vratio mi se film od prošle sezone kada me je sačekala u stanu... Sinoć sam ušao kao u grob da ulaziš, mrak, tišina, stoje naše uspomene - rekao je Ivan na početku.

Ivan je priznao da li bi Jeleni Marinković pružio drugu šansu nakon što ga je prevarila sa Urošem Rajačićem

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković u Premijeri

 

- Ja nisam smatrao da smo vodili lažni život, bilo je sve savršeno. Ako bude imala želju može da uzme svoje stvari. Nemamo više jedno drugom da kažemo, rekli smo i šta smo trebali i šta nismo. Slike ću skinuti sa zida, imamo još neke papirološke stvari da rešimo, da se razvedemo, da se ona odjavi sa moje adrese. Nikad ne bih dao drugu šansu. Ne bih mogao da je pipnem, emocije postoje, ali šansa da se pomirimo ne - rekao je Ivan u emisiji "Premijera vikend specijal".

BONUS VIDEO: