MIONI ODUZET MOBILNI TELEFON, A NAJGORE TEK SLEDI: Odlazak kod porodice prošao gore nego što je iko mogao da pretpostavi!


IZVOR: Republika/M. I. - 15.07.2024 | 09:15


Miona Jovanović nije ni slutila šta je čeka u spoljnom svetu.

Foto: Printskrin/RTV PINK
MIONI ODUZET MOBILNI TELEFON, A NAJGORE TEK SLEDI: Odlazak kod porodice prošao gore nego što je iko mogao da pretpostavi!

Finale "Elite" bilo je posebno uzbudljivo, kada je Miona Jovanović napustila Rajsko ostrvo i suočila se sa porodicom, koja je bila uznemirena zbog njene turbulentne veze sa Nenadom Aleksićem Ša. Iako su svi očekivali da najpre porazgovara sa svojim roditeljima, Miona je pravo iz Šimanovaca krenula u Nenadov stan, iako joj roditelji nisu doneli mobilni telefon, po šta je trebalo da ode juče, kako je reper izjavio u Premijeri:

- Sada sam super, malo sam se odmorio, sve je onako kako treba da bude. Ovo je stari Ša, vraćam se sebi na staro. Moram da kažem da je Miona kod mene u stanu u Zemunu. Razgovarala je sa njenima, prepirali su se ali danas će se valjda spustiti lopta kada odemo za Kragujevac, vreme će pokazati da li će se promeniti. Oni nemaju razloga da me hejtuju, jer ja želim samo najbolje Mionu. Niko ne treba da se meša u naš odnos, ni moji , ni njeni - rekao je Ša u Premijeri.

Foto: Printscreen/Pink TV

Miona Jovanović sa porodicom

 

Kako je Miona inače veoma aktivna na društvenim mrežama, njeni pratioci su jedva čekali da se ona oglasi putem Instagrama, kada uzme svoj telefon, ali do toga nije došlo, na iznenađenje brojnih pratilaca, koji su je podržavali mesecima u rijalitiju.

Dok jedni sumnjaju da Miona nije ni otišla u Kragujevac, drugi su shvatili da joj je porodica oduzela telefon i da Jovanovićeva i dalje nema pristup svom Instagram profilu. Reper nije mnogo komentarisao ovu temu, a pojedini smatraju da njima ni u spoljnom svetu ne cvetaju ruže, odnosno, da Ša ne dozvoljava Mioni da se zadrži u svojoj porodičnoj kući i obavi ozbiljan razgovor sa roditeljima, koje je javno ponizila na finalu Elite.

BONUS VIDEO: