SKANDAL NA SUPERFINALU "ELITE" O KOM BRUJI CELA NACIJA! Voditeljka nestala pre početka prenosa, gledaoci traže OBJAŠNJENJE!


IZVOR: Republika/M. I. - 15.07.2024 | 09:35


Svi se pitaju šta se desilo sa njom.

Foto: Printskrin/RTV PINK
SKANDAL NA SUPERFINALU "ELITE" O KOM BRUJI CELA NACIJA! Voditeljka nestala pre početka prenosa, gledaoci traže OBJAŠNJENJE!

Najgledaniji rijaliti na ovim prostorima se završio pre dva dana, a gledaoci i dalje sabiraju utiske, kao i superfinalisti, koji su bili pod tenzijom sve do samog kraja. Anita Stanojlović izašla je iz ovog takmičenja kao pobednica i osvojila vrednu nagradu od 100.000 evra, dok je Aneli Ahmić zauzela visoko drugo mesto i kući otišla bogatija za 50.000 evra.

Samo finale bilo je posebno uzbudljivo, a veče su dodatno "začinili" voditelji, koji su zablistali u superfinalnoj noći. Dušica Jakovljević prva je dobijala informaciju nakon svakog preseka, koju bi prosledila Ani Radulović i Ognjenu Amidžiću, a Ivana Šopić i Darko Tanasijević imali su priliku da ćaskaju sa porodicom superfinalista. Milan Milošević bio je ispred samog studija, gde su ukućani pozirali medijima, a jedan detalj zapao je za oko svima.

Naime, fanovi rijalitija pitali su se gde je Maša Mihailović, voditeljka Elite, koja nije prisustvovala superfinalnoj noći, što je bacilo sve u rebus. 

Foto: Instagram.com/masamihailoviic

Maša Mihailović

 

- "A gde je Maša?", "Zašto Maša nije na finalu?", "Fali vam Maša", "Mašo, nedostaješ"... - glasili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

Podsećanja radi, Milan Milošević je od svih kolega i koleginica sa televizije Pink izabrao Mašu Mihailović, kojoj bi dao otkaz, kada bi na to bio primoran.

- Jako je teško to - zakukao je Milan odmah, a voditelj ga je upozorio da će, ukoliko mu ne da odgovor, biti primoran da mu da telefon na uvid, kako bi pogledao šta pretražuje na "Guglu".

- Kojeg kolegu da otpustim... Pa, hajde da bude najbezbolnije, onu koleginicu koja je poslednja došla kod nas, eto, Mašu Mihailović. Iako sam oduševljen njom kao osobom, evo, neka bude ona, samo da ne dam telefon. Daću joj tri moje plate kad ode i to je to - rekao je Milošević uživo u emisiji "Amidži šou!"

BONUS VIDEO: