MIONA MOŽE SAMO DA GLEDA I PATI: Stanislav Krofak priprema teren za "Elitu 8", devojke se otimaju za njega!


IZVOR: Republika/M. I. - 15.07.2024 | 11:45


Stanislav Krofak uživa u svojoj popularnosti.

Foto: instagram.com/printscreen
MIONA MOŽE SAMO DA GLEDA I PATI: Stanislav Krofak priprema teren za "Elitu 8", devojke se otimaju za njega!

Nakon  finala rijalitija "Elita", Stanislav Krofak, poznati učesnik ovog šou programa, uputio se ka Zagrebu kako bi posetio svoju ćerku Vanesu, koja tamo živi. Stanislav je odlučio da podeli svoje emocije i utiske sa svojim pratiocima na Instagram profilu, gde se javio iz obližnjeg kafića u kojem je sedeo i uživao.

Stanislav Krofak je bio vidno uzbuđen zbog susreta sa svojom ćerkom Vanesom, koju nije video mesecima zbog učešća u rijalitiju "Elita". Njihov emotivni susret u Zagrebu izazvao je veliku pažnju javnosti, a Stanislav je na svom Instagram profilu podelio fotografiju sa ćerkom uz emotivnu poruku.

Foto: Instagram.com printscreen

 

Odmah nakon susreta sa ćerkom, Stanislav se zahvalio svojim fanovima na ogromnoj podršci, a potom odlučio da iskoristi svoju popularnost, te se uključio na TikTok i pokrenuo svoj lajv, kako bi komunicirao sa pratiocima i ljudima koji ga podržavaju, a kojih je sve više.

POGLEDAJ GALERIJU

Podsećamo, Stanislav Krofak je istakao da se kaje zbog veze sa Majom Marinković i otkrio da je trenutno u Zagrebu gde treba da se čuje sa predstavnicima televizije Pink oko preostalog dela isplate. Takođe, nije propustio priliku da istakne da bi možda ušao u sledeću sezonu "Zadruge", ali samo uz dobar finansijski dogovor.

- U Zagrebu sam, treba da se čujem sa Pinkom oko preostalog dela isplate da se dogovorimo. U sledeću sezonu bih možda ušao, ali za dobar novac. Jako sam zadovoljan učešćem i nisam ovoliku podršku očekivao. Porodica mi ništa ne zamera, a ja sebi zameram odnos u koji sam ušao a nisam trebao - rekao je Stanislav za Blic.

BONUS VIDEO: