JELENA MARINKOVIĆ PROBILA DNO: Uroš joj jasno stavio do znanja da NEĆE NIŠTA SA NJOM, a ona je ovim potezom PREGAZILA PREKO SEBE!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 15.07.2024 | 21:15


Iako je nakon šut-karte javno priznala da više neće trčati za njim, nastavila da niže objave sa Rajačićem.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
JELENA MARINKOVIĆ PROBILA DNO: Uroš joj jasno stavio do znanja da NEĆE NIŠTA SA NJOM, a ona je ovim potezom PREGAZILA PREKO SEBE!

Učesnica "Elite" Jelena Marinković, koja je u Belu kuću ušetala zajedno sa svojim suprugom Ivanom Marinković, te kraj ove sezone rijalitija dočekala kao preljubnica, priznala je da sa Urošem Rajačićem sa kojim je pred kamerama imala aferu napolju komunicira samo preko društvenih mreža. 

- Uroš i ja nismo imali kontakt od finala uopšte, jesmo samo na Instagramu, gde smo razmenili po poruku. Imam dovoljno godina, shvatila sam i sve mi je jasno. Neću se javljati Urošu bez obzira šta bude bilo, a znam da ćemo se sresti na žurki, u emisijama... Nemam šta ja tu, sve sam zaključila i sve mi je jasno - rekla je Jelena za Pink.rs, ali je, po svemu sudeći pogazila reč. 

Naime, ona je nastavila da niže objave koje imaju veze sa Urošem, a korisici društvenih mreža to tumače kao da želi da ga animira i podstakne na neku komunikaciju.

Pogotovo jer je objavila klip na kome se njih dvoje muvaju kao klinci iz srenje škole.  POGLEDAJ GALERIJU

Jelena je podelila klip kome u opisu stoji: "Simpatija i ja kad se muvamo u srenjoj školi!", a dok se udata žena umiljava oko dečka sa kojim je prevarila muža, on je sve vreme drži na tankom ledu i provocira, pa joj u jednom trenutku izgovara sledeću rečenicu:

- Ti si stvarno bila zaljubljena tada!

Zbog svega ovoga, Marinkovićku mnogi osuđuju, što i nakon što je shvatila da njih dvoje nemaju nikakvu budućnost napolju, ona nastavlja da deli objave sa Rajačićem.

Podsetimo, Jelena je otkrila i da je sa suprugom Ivanom Marinkovićem razmenila poruku, tehničke prirode, jer mu je samo odgovorila na pitanje oko papirologije vezane za banku.

BONUS VIDEO: