TOMA I NADEŽDA BACILI SVE U REBUS: Druga pevačica peva na žurki, OPŠTA MISTERIJA šta njih dvoje rade u Šimanovcima! (VIDEO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 16.07.2024 | 05:45


Poznati par progovorio o pozivu nakon kog je sam ostao u neizvesnosti.

Foto: ST/Vladimir Lukić
TOMA I NADEŽDA BACILI SVE U REBUS: Druga pevačica peva na žurki, OPŠTA MISTERIJA šta njih dvoje rade u Šimanovcima! (VIDEO)

Bivši zadrugari Nadežda Biljić i Toma Panić pojavili su se na žurki kako bi sa učesnicima "Elite 7" proslavili završetak još jedne uspešne sezone rijalitija, pa su progovorili o njihovom potencijalnom ulasku u "Elitu 8".

Pored toga što poznata pevačica redovno ulazi u Belu kuću, kako bi zabavljala učesnike na žurkama koje im unutra organizuje Veliki Šef, par je sada pomenuo kakve su šanse da se i njih dvoje ponovo nađu unutra kao ukućani.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Toma Panić i Nadežda Biljić se pojavili na Elitnoj žurki

S obzirom na to da je druga pevačica angažovana da večeras peva na žurki, svi su se zapitali šta Toma i Nadežda rade u Šimanovcima i da nisu možda došli u svojstvu budućih Elitara.

- Mi odmaramo, ne izlazimo iz kuće, videćemo što su nas zvali - rekli su na početku  razgovora za Republiku, a onda otkrili da još nisu dobili poziv da budu učesnici:

- Ma, jok! Nadežda će svakako ulaziti utorkom da peva na žurki. Nismo pratili ovu sezonu, upućeni smo u dešavanja putem portala. Longo je 24 sata na crtaćima, sramota nas je što svi gledaju, a mi ne, pa smo se malo na kraju uključili. 

Nadežda koja je ove večeri na žurku stigla u svojstvu gosta, nije isključila mogućnost da se i lati mikrofona, ako je sjajna atmosfera u nekom momentu ponese.

Podsetimo, specijalni gost ove noći je Nadeždina koleginica Sandra Afrika, koja će svojim nastupom dodatno podići atmosferu na imanju u Šimanovicima. 

BONUS VIDEO: