ŽANA NABOLA JELENU PESNICOM: Hitno morala u Urgentni, snimak TUČE će završiti u POLICIJI!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 16.07.2024 | 02:40


Marinkovićki je posle incidenta prišao i Ivan da je provocira.

Foto: prinskrin
ŽANA NABOLA JELENU PESNICOM: Hitno morala u Urgentni, snimak TUČE će završiti u POLICIJI!

Na žurki povodom kraja "Elite" došlo je do žestokog obračuna između Žane Đorđević i Jelene Marinković. Naime, Žana je zabola Jelenu pesnicom, što je šokiralo sve prisutne.

Dok su sedeli sa nekadašnjim cimerima, Ivan Marinković je prišao Jeleni, a tada je otkriveno da Jelena hitno mora da ide u Urgentni centar, jer ju je Žana udarila šakom.

Foto: Republika TV

Posle incidenta sa Žanom, Jelenu je provocirao i Ivan Marinković


Jelena je iznela detalje o incidentu, ističući da snimak koji je poslat nije jasan, ali da je nasilje nad njom očigledno. Odlučna da reši situaciju, Jelena je najavila odlazak u Urgentni centar, uz poruku da želi da policija reaguje na napad.

Foto: printscreen/instagram

Žana Omnia i Jelena Marinković tukle su se i u rijalitiju

Nakon šokantnog napada, Marinkovićka je ostala uzrujana, ali je ipak progovorila pred kamerama o onome što se dogodilo. Iznela je optužbe na račun Žane i njenog bivšeg muža, ističući da je bila u strahu i da želi da policija interveniše. Sve ovo je dodatno uzburkalo već napetu atmosferu na žurki.


- Poslali su mi klip, ne vidi se sve, blurovano je. Idem ja da me neko odveze na Urgentni. Samo da obujem patike i krećemo. Nabola me je pesnicom - rekla je Jelena, dok ju je Ivan provocirao.

- Je l' si srećan što me je udarila ova - pitala je Jelena.

- Gde ti je sad dečko? Taj čovek koji je šutirao Beku, on šalje storije i priznaje da je šutirao psa - rekao je Ivan.

- Ajde, pijan si, smiri se - odbrusila mu je Jelena.

Incident na žurci povodom kraja "Elite" ostavio je prisutne u šoku, a Jelenina odlučnost da se obrati policiji pokazuje ozbiljnost situacije. Dok javnost i dalje čeka razvoj događaja, ovaj incident je podigao mnogo prašine i pokazao ozbiljnost problema nasilja i pretnji.

BONUS VIDEO: