HITNA POMOĆ DOJURILA PO IZUDARANU JELENU MARINKOVIĆ: Produkcija oduzela Žani honorare, debelo je košta brutalni FIZIČKI OBRAČUN!


IZVOR: Republika/M. I. - 16.07.2024 | 08:23


Produkcija momentalno reagovala zbog agresivne Žane.

Foto: TV Pink/printscreen
HITNA POMOĆ DOJURILA PO IZUDARANU JELENU MARINKOVIĆ: Produkcija oduzela Žani honorare, debelo je košta brutalni FIZIČKI OBRAČUN!

Rat između Jelene Marinković i Žane Đorđević traje mesecima, a tokom sinoćnog intervjua koji se voditeljka Ivana Šopić imala sa Jelenom Marinković tokom spektakularne žurke, Žana je prekinula intervju i nasrnula na Jelenu.

Došla je Hitna pomoć, a Jelena je završila u Urgentnom centru. Marinkovićka je najavila da će tužiti Žanu i prijaviti je u policiji. Podsećanja radi, Žana i Jelena su imale tuču i u rijalitiju.

Zbog toga je Veliki šef doneo hitnu odluku i Žana će biti kažnjena tromesečnim honorarom!

Nakon sukoba Žane Đorđević i Jelene Marinković došlo je do opšteg haosa u Beloj kući. Ivan Marinković je prebacio Jeleni što joj nije bio dečko tu da je odbrani, dok ona nije mogla da dođe sebi od celokupnog haosa.

 

 

- Gde ti je dečko da te brani sad? - pitao je Ivan Jelenu.

- Je l' si srećan što me je udarila ova?  - pitala je Jelena.

- Taj čovek koji je šutirao Beku, on šalje storije i priznaje da je šutirao psa - rekao je Ivan.

-'Ajde pijan si, smiri se - rekla je Jelena.

Pre nego što je Žana napala Jelenu, Marinkovićka je pričala o svom odnosu sa Urošem Rajačićem.

- Nismo se javili jedno drugom, njegov problem što se tako ponaša, ja ne treba prva da prilazim, uopšte se nije udostojio da mi pruži ruku. Mnogo toga se i čulo i saznalo, mislim da je dosta povodljiv i da sluša šta mu neko priča, mislim da nije džentlmenski u svakom slučaju, ali meni ne pada na pamet da se prva javljam. Ja sam videla tu hladnoću i na finalu i osetila sam to. Rekao mi je da je dobio razne poruke, ali njega niko nije nagovarao da bilo šta radi. Ja sam mu rekla da možemo da provodimo vreme i van svega ovoga, ali eto ja sam sve sama zaključila. Ja nisam mala i uradila sam mnogo toga na svoju ruku, nije imao odgovornost ali ako je postojalo nešto između nas mislim da nije lepo da se ovako ponaša. Ja nemam nameru više sa njim da se sretnem i razgovaram - istakla je Jelena.

BONUS VIDEO: