ANĐELO DOBIO SNIMAK ANITINOG POLJUPCA SA DRUGIM NA SINOĆNOJ ŽURKI ELITE: Ranković doživeo Matorinu sudbinu, gori od besa! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. I. - 16.07.2024 | 09:20


Šok snimak zapalio društvene mreže.

Foto: Pink
ANĐELO DOBIO SNIMAK ANITINOG POLJUPCA SA DRUGIM NA SINOĆNOJ ŽURKI ELITE: Ranković doživeo Matorinu sudbinu, gori od besa! (FOTO)

Sinoćnu žurku povodom kraja "Elite" obeležili su brojni skandali, a trećeplasirani Anđelo Ranković dodatno je sve "zakuvao", kada je podelio snimak Anite Stanojlović sa drugim muškarcem.

Naime, Marko Đedović, njegov bliski prijatelj, usnimio je Anitu Stanojlović dok ga ljubi, pa poslao Anđelu, ne bi li mu udario čežnju, jer u tom momentu on nije bio prisutan. Ranković je ubrzo odgovorio putem svog Instagram profila, gde se obratio devojci i prijatelju:

- Pa, da, ja radim ovde, a vi se sprdate, lako je vama - napisao je Anđelo Ranković i podelio ovaj snimak.

Foto: instagram.com/printscreen

Anđelo Ranković

Anita se sinoć pojavila u haljini koja je privukla pažnju svih prisutnih. Haljina je imala izreze i providne delove ukrašene šljokicama, naglašavajući njen modni stil i samopouzdanje. U njoj je ponosno pozirala pred okupljenim fotografima, čime je dodatno istakla svoju pojavu na događaju.

Usledio je trenutak kada je Anita odlučila da se obrati pripadnicima medija. Svojim osmehom i samouverenošću, istakla je zahvalnost publici i podršci koju je dobila tokom sezone "Elite".

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović

 

- Prelepo se osećam! Anđelo je trenutno kod Dušice u studiju i nismo se razdvajali do sad. I dalje smo zajedno i nije nam rampa presudila. sasvim smo normalno pričali. Nisam još uvek upoznala njegove, ni sa mamom se nisam ispričala kako treba. Išla sam u policiju i po Alekseja. Haljinu nisam mogla da nađem jer nisu radile radnje u Kruševcu, pa sam redom zvala da  - rekla je Anita.

BONUS VIDEO: