ĐEDOVIĆ NE OPRAŠTA SANDRI REŠIĆ! Iskulirao pravdanja i izjave LJUBAVI, a tek da čujete šta je rekao o Anitinoj AFERI "BAJADERA" (VIDEO)


IZVOR: P. R. / M. P. - 16.07.2024 | 11:10


Marko razvezao jezik o bivšim prijateljicama!

Foto: ST/Vlada LUKIĆ
ĐEDOVIĆ NE OPRAŠTA SANDRI REŠIĆ! Iskulirao pravdanja i izjave LJUBAVI, a tek da čujete šta je rekao o Anitinoj AFERI "BAJADERA" (VIDEO)

Bivši takmičar "Elite 7" Marko Đedović pojavio se sinoć na superfinalnoj žurki, gde je razvezao jezik o svim aktuelnostima vezane za najpopularniji rijaliti u regionu.

- Au, ova sezona... Ako ćemo pričati o programu, godina sa najjačim pričama. Četiri jake priče, koje su mogle da se podele na četiri sezone, a sve u jednoj. Meni je jako drago nakon prošle godine. Video sam šerove, rejtinge, reakciju ljudi na ulici. Jako mi je drago što sam bio ovde i što sam "saučesnik" u tim pričama, što je rijaliti ponovo postao rijaliti - rekao je Marko.

- Žana pokušava da nekoga diskredituje, a veća je diskreditacija to što je Jelena uradila. Ne mislim da je Ivan spreman za bilu kakvu vrstu dogovara, njemu je veliki taj seljački ego. Ne bi on nikada na to pristao. Jelenu više gotivim, imala je herca i izašla i sve rekla - smatra Đedović.

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Marko Đedović i Žana Omnia

Marko je progovorio i o Anitinoj aferi "Bajadara".

- Anitina majka me je pozvala na superfinala i rekla da su to isečeni snimci. Nisam stigao da vidim to - dodao je on.

- Čuo sam se sa Sandrom Rešić, nismo raspravili, do pola sam mogao da slušam, od pola nisam. Nisam otvorio sve poruke. Rekla mi je da me voli, da je htela da pomogne Matoroj. Jako su loše stvari odrađene. Teško da ću oprostiti Sandri. Ja sam osoba koja prijatelje stavlja na prvo mesto. Nemamo zajedničku konekciju. Pre ću ti oprostiti ako mene diraš nego prijatelje, a ona je stavila Matoru ispred mene. Jako mi je nejasna situacija, ali je jasna. Svi su krivi, a ja ne. I Tamara mi se pravdala - istakao je Marko.

- Matora je osoba koja je godinama u rijalitiju, izgubila je osećaj o pravom prijateljstvu, nažalost tako. Anđelo me je pozvao da budem kum, šapuće se o tom venčanju, Anđelo je rekao da bi voleo da ja budem kum. Imaću više kumstava od Arkana - ispričao je on.

BONUS VIDEO: