MIONA NAHVATALA ŠA U AKCIJI SA DRUGOM, PA NAPRAVILA LJUBOMORNU SCENU: Skandal na sinoćnoj žurki, Jovanovićeva se kao FURIJA spustila na Aleksića!


IZVOR: Republika/M. I. - 16.07.2024 | 12:35


Zadrugarka pomrsila konce Mioni i Ša.

Foto: Republika
MIONA NAHVATALA ŠA U AKCIJI SA DRUGOM, PA NAPRAVILA LJUBOMORNU SCENU: Skandal na sinoćnoj žurki, Jovanovićeva se kao FURIJA spustila na Aleksića!

 

 

Iako Nenad Aleksić Ša neretko pokazuje svoju ljubomoru i zamera Mioni Jovanović svako muško sa kojim progovori, sinoć smo na žurki povodom kraja "Elite" prisustvovali nesvakidašnjoj sceni. Naime, Ša se u toku večeri poprilično opustio, pa se zaigrao sa Deniz Dejm, bivšom rijaliti učesnicom, koja je pokušavala da ga zavede. 

Miona ih je zatekla u akciji i momentalno pobesnela, a reper je shvatio da je prešao granicu i iznervirao devojku.

Foto: Republika

Miona Jovanović, Deniz Dejm i Nenad Aleksić Ša

- Prevrnula sam očima, pa šta da kažem? Ja jesam ljubomorna - rekla je Miona za Republiku.

- Ona je profesionalac u sakrivanju ljubomore - objasnio je Ša.

Inače, Ša je ponosan na činjenicu da je Miona otišla odmah kod njega, jer smatra da je time svima dokazao da ga ipak voli, a vrlo brzo je Jovanovićeva ispunila svoj deo dogovora i otpratila sve muškarce sa Instagrama, koji smetaju Nenadu i remete im mir u vezi, koji traje čak dva dana.

 

 

- Bila sam kod njih, razgovarala, posle se nismo čuli, ali naravno da ću ponovo ići u Kragujevac. Pokazali su mi one ogrebotine, to je napravila neka osoba, kojoj je jako dosadno u životu. Nismo u 19. veku, da mi roditelji određuju nešto, mogu da sugerišu, ali ja ne mogu u Kragujevcu, od kuće do apoteke, da radim u nekoj apoteci - govorila je Miona za Republiku.

- Oni ne shvataju šta je rijaliti, ja bih voleo da se ti odnosi izglade. Nisam želeo da ulazim ni u kakav sukob, baš zbog nje (zbog Mione) - dodao je Ša.

BONUS VIDEO: