STANISLAV SAZNAO ZA MAJINU PREVARU, NEMA OD POMIRENJA NIŠTA: Drama na sinoćnoj žurki, Krofak odmah tražio objašnjenje!


IZVOR: Republika/M. I. - 16.07.2024 | 13:36


Maja Marinković uhvaćena u laži.

Foto: Republika
STANISLAV SAZNAO ZA MAJINU PREVARU, NEMA OD POMIRENJA NIŠTA: Drama na sinoćnoj žurki, Krofak odmah tražio objašnjenje!

Jedna od najkontroverznijih rijaliti učesnica, Maja Marinković, osvojila je visoko četvrto mesto u "Eliti" i zadovoljna napustila velelepno imanje u Šimanovcima. Međutim, kao i uvek, Maja privlači pažnju, a ovom prilikom postojao je i poseban povod.

Na žurku koja krasi kraj "Elite" se pojavila sa Stanislavnom Krofakom, u njegovoj besnoj mašini, koja umesto registracionog broja ima ispisan Krofakov nadimak "Pantera".

Stanislav i Maja su tom prilikom pričali o njihovom odnosu, a Maja se osvrnula i na izjave njenog oca Radomira Marinkovića Takija o Stanislavu.

- Ja sam u Zagrebu, u Beograd sam stigao pre dva sata, išao sam po Maju. Nema ljubljenja, mi smo sada drugari pa ćemo videti. Moja ćerka pozitivno reaguje na moje učešće i bolje nego što sam očekivao. Nisam čuo nijedan negativan komentar - rekao je Stanislav i poljubio Maju pred kamerama.

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

Međutim, jedno pitanje potpuno je zbunilo Stanislava, s obzirom da je uhvatio Maju u laži pred kamerama. Naime, kada je usledilo pitanje na temu njegovog odlaska u Majin stan, koji je na poklon dobila od oca Takija, on je otkrio da mu je Marinkovićeva prodala drugu priču:

- Stanislave, da li ćeš ići kod Maje u stan koji joj je Taki poklonio? - pitao je novinar Stanislava.

- Pa, meni Maja nije tako rekla - zbunio se Stanislav.

- Ja sam taj stan sebi kupila - šapnula je Maja.

BONUS VIDEO: