MIONA OSTALA NA ULICI ZBOG ŠA, POSLE RASKIDA NEMA GDE DA SE VRATI: Porodica zauvek prekinula kontakt sa njom!


IZVOR: Republika/M. I. - 16.07.2024 | 13:55


Miona Jovanović otkrila da ju je majka blokirala na društvenim mrežama.

Foto: ST/Dragan Kadić
MIONA OSTALA NA ULICI ZBOG ŠA, POSLE RASKIDA NEMA GDE DA SE VRATI: Porodica zauvek prekinula kontakt sa njom!

Suočavanje Mione Jovanović sa svojom porodicom na finalu "Elite" prepričava se i dan-danas, a čini se da su roditelji više nego ljuti na nju, nakon što je odlučila da prvo ode u stan svog novog izabranika Nenada Aleksića Ša.

Naime, iako je Miona otišla dan kasnije u Kragujevac, ne bi li pokušala da spusti loptu sa porodicom, čim je napustila kuću, majka ju je blokirala na svim društvenim mrežama i time joj jasno stavila do znanja da ne želi nikakav kontakt sa njom:

- Što se roditelja tiče, nećemo ništa, valjda će njihov bes da popusti vremenom. Ja nemam šta drugo da kažem - rekla je Miona, koja ne krije da su njeni roditelji izuzetno ljuti na nju - naročito majka koja, po svemu sudeći, sa ćerkom ne želi više nikakav kontakt.

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

- Pričala sam im konstantno, zaklela sam im se da me Ša nikada nije udario, da se ništa to nije dešavalo, pošto su oni u sve te stvari ubeđeni. Vidim da tu nema pomoći, da će oni terati svoje, misliti kako već misle, tako da mogu samo da pustim i da sami vremenom skapiraju kako se ja osećam, kako se ponašam, šta se dešava u mom životu, ako gledaju uopšte, jer mama me je blokirala, otpratila, to sam čula. Pojma nemam - rekla je Miona u "Premijeri".

- Bila sam kod njih, razgovarala, posle se nismo čuli, ali naravno da ću ponovo ići u Kragujevac. Pokazali su mi one ogrebotine, to je napravila neka osoba, kojoj je jako dosadno u životu. Nismo u 19. veku, da mi roditelji određuju nešto, mogu da sugerišu, ali ja ne mogu u Kragujevcu, od kuće do apoteke, da radim u nekoj apoteci - govorila je Miona sinoć za Republiku.

BONUS VIDEO: