DŽEHVA IM NIJE VALJALA, A ANITOM SU ODUŠEVLJENI: Majka Anđela Rankovića očarana pobednicom, ona je dostojna da joj bude SNAJKA!


IZVOR: Republika/M. I. - 16.07.2024 | 15:45


Majka Anđela Rankovića aminovala njegovu vezu sa Anitom.

Foto: ATAImages
DŽEHVA IM NIJE VALJALA, A ANITOM SU ODUŠEVLJENI: Majka Anđela Rankovića očarana pobednicom, ona je dostojna da joj bude SNAJKA!

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković iz "Elite" su izašli zajedno, iako su mnogi njihovu vezu osporavali i zaključili da je Ranković iz koristi sa pobednicom rijalitija. Glavno pitanje, kako ukućana, tako i brojnih gledalaca bilo je kako će Anđelova majka prihvatiti buduću snajku, s obzirom da nikada nije prihvatila Teodoru Džehverović, zbog čega je Anđelo morao da krije vezu.

Kako se dugo spekulisalo o tom odnosu, Anđelo je odlučio da stavi tačku i odgovori na ovo pitanje:

- Ovde znamo da je njena majka htele da se odrekne nje, javno na televiziji, a mene se niko nije odrekao, a moja majka je zadovoljna snajkom - rekao je Anđelo za Pink.rs.

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković

 

Kako se spekuliše, Anđelo Ranković planira da izvuče što više novca od devojke Anite Stanojlović, a onda će je šutnuti kao da nikad nisu bili zajedno. Maneken, koji je već pola godine u vezi s bivšom ženom Jovane Tomić Matore, nije planirao da ostane s njom u spoljnom svetu, sve dok nije osvojila prvo mesto i postala dobitnica nagrade od 100.000 evra. On je sada skovao plan kako da se domogne polovine para, a onda će nestati iz njenog života.

- Anđelo je ubeđen da je on zaslužan za Anitinu pobedu i da nije bilo njega, da ona ne bi došla ni do finala. On smatra da ju je oprao od lezbo-priče i da ju je narod prihvatio uz njega. Iako je planirao da je ostavi odmah po završetku "Elite" jer je ne voli, kad je shvatio da je uzela 100.000 evra i da je zlatna koka, Anđelo je osmislio pakeni plan i kako da se na lukav način domogne para. Rekao je mama Ljilji da će prvo da naplati to što joj je pomogao, te da će tek onda da je ostavi. Ranković smatra da je pola novca njegovo, odnosno, 50.000 evra. Izvući će joj pare za nova kola, garderobu, putovanja i renoviranje stana, a onda će je šutnuti. Svestan je da neće moći da joj uzme pare kao pare, ali siguran je da će mu ona platiti sve što bude želeo - završava izvor blizak Anđelu.

BONUS VIDEO: