ŠOK-OBRT NAKON FINALNE ŽURKE! Janjuš i Aneli UHVAĆENI ZAJEDNO - ona se odmah POŽALILA NA OVO!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 16.07.2024 | 17:02


Kamere sve zabeležile!

Foto: Republika
ŠOK-OBRT NAKON FINALNE ŽURKE! Janjuš i Aneli UHVAĆENI ZAJEDNO - ona se odmah POŽALILA NA OVO!

Bivša takmičarka Elite Aneli Ahmić danas je privukla pažnju javnosti pojavivši se na snimanju popularne emisije Amidži šou. Ispred sale u Šimanovcima Aneli je stajala u elegantnoj narandžastoj haljini, u blizini Marka Janjuševića Janjuša, što je dodatno uzbudilo prisutne medije.

Aneli je izrazila svoje nezadovoljstvo nesnosnom vrućinom, što nije iznenađujuće s obzirom da je danas jedan od najtoplijih dana u godini. Njeno pojavljivanje na snimanju emisije nije prošlo neprimećeno, budući da je privukla pažnju svojim izgledom i prisustvom pored ostalih poznatih i dragih ličnosti.

Foto: Republika

Janjuš i Aneli

Narandžasta haljina koju je nosila isticala je njenu eleganciju i stil, čime je dodatno doprinela atmosferi događaja. Mediji su brzo reagovali na Anelino pojavljivanje, ističući kako je njen dolazak bio jedan od glavnih momenata današnjeg snimanja.

Aneli se sve vreme zagonetno smeškala, a šta je uzrok tog osmeha, ostaje nam da saaznamo.

Podsećamo,  Aneli Ahmić saznala je tokom "Pretresa nedelje sa Milanom Miloševićem" da je u drugom stanju i da nosi dete Marka Janjuševića Janjuša, tada svog dečka, ali je odlučila da ne zadrži dete. Nakon što je nakon što je 20. juna odlučila da abortira, Aneli Ahmić stigla je 21. juna, oko 11 sati u bolnicu. Ona je sa knedlom u grlu progovorila o tome i otkrila da joj teško pada što je Janjuš prihvatio to i nije želeo da je ubedi u suprotno.

BONUS VIDEO: