SUTRA SE MAJA I STANISLAV KONAČNO RASTAJU: Ovo je GLAVNI RAZLOG što ne mogu da nađu zajednički jezik - SVAKO NA SVOJU STANU!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 16.07.2024 | 17:45


Iako su se pojavili zajedno na snimanju "Amidži šoua", Krofak tvrdi da su došli u svojstvu prijatelja.

Foto: Republika
SUTRA SE MAJA I STANISLAV KONAČNO RASTAJU: Ovo je GLAVNI RAZLOG što ne mogu da nađu zajednički jezik - SVAKO NA SVOJU STANU!

 

 

Ekipa Republike nalazi se u Šimanovcima, gde se danas snima emisija "Amidži šou" sa superfinalistima "Elite".

Kada su, kao i prethodne večeri na Elitnu žurku, ponovo zajedno stigli Maja Marinković i Stanislav Krofak svi blicevi su se okrenuli u njigovom pravcu, očekujući opet neki sočni poljubac. Međutim, kada su progovorili o svom odnosu došlo je do raskoraka.

Naime, dok je Stanislav tvrdio da su oni samo prijatelji, Maja je na to negodovala.

- Sutra u 9 imam pregled i posle idem u Zagreb - otkrio je Krofak, a Maja mu je zatim pukla kontru, pa naglasila gde će ona provesti leto:

- Mora tradicija da se ispoštuje, gori Budva!

Foto: Republika

Stanisalav Krofak i Maja Marinković se pojavili zajedno, ali ne kao par

Ipak, Stanislav nije ostavio utisak da ga to mnogo potresa.

- Nisam ja ljubomoran ako Maja ide sa prijateljicama. Ja ne znam u čemu je problem. Maja i ja smo prijatelji. Ako bude sve normalno bićemo u vezi - ponovio je Krofak rečenicu koju je stalno ponavljao i u Beloj kući, što se Maji, podrazumeva se, nije dopalo.

Ma pustite vi njegove priče - poručila je Maja.

- Uskoro operišem nos, moguće da ću biti na oporavku kod Maje. Ako Maja ostane normalna, biće okej. Ako me bude smarala telefonskimpozivima i da me ispituje gde sam i šta sam, ići će ka tome da bud ekako treba. Ne želim da ulazim u nešto, a ja da odem u Zagreb na 10 dana i da ona odmah krene da me smara i zove. Prvo da rešimo sve, oko operacije i svega pa idemo onda - ponavljao je svoje uslove Stanislav.

- Malo bezobrazno priča, tako da ćemo videti - rekla je Maja.

- Samo moram da pojasnim, kad smo bili unutra bili smo zajedno. Poslednjih mesec dana smo se družili, rekao sam da želim da joj dam priliku u spoljnom svetu, pa videćemo, ja sam nju upoznao unutra - zaključio je Krofak.

BONUS VIDEO: