MILJANA I MARIJA SA ŽELJKOM BEŽE OD IVANA: Nek se brine o Beki, sad se setio da ima sina...


IZVOR: Republika/M. P. - 17.07.2024 | 09:50


Kulićka se hitno oglasila nakon Marinkovićeve izjave!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, youtube.com/RTV Pink Official
MILJANA I MARIJA SA ŽELJKOM BEŽE OD IVANA: Nek se brine o Beki, sad se setio da ima sina...

Takmičar "Elite 7" Ivan Marinković je tokom superfinalne žurke govorio o svom odnosu sa sinom Željkom Kulićem, te priznao da je pokušao da kontaktira sa Marijom Kulić, kako bi ga video.

- Nisam se čuo sa Miljanom, ali sam poslao poruku Mariji Kulić i zvao je, nije mi odgovorila. Želim da vidim Željka, dobio sam baš žarku želju. Biću strpljiv, čekaću - rekao je Ivan, pa dodao:

- Sa Lenom se nisam čuo, to je malo teža priča. Ona je teža za saradnju od Marije, teška priča, o tom ne može ni da se priča.

Na Instagramu je kasnije izjavio da je kontaktirao sa Željkom.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ivan Marinković tvrdi da je čuo Željka

Marija Kulić se nakon ovoga oglasila, te istakla da Miljana i ona žele odmor.

- On je svih ovih meseci radio na tome da ne dobije odgovor. Želimo odmor Miljana i ja od svega. Poslao je poruku samo, nije zvao. Ne znam hoću li dati šansu. Neka brine o tom psu, sad se setio kad ga Jelena ostavila - Marija Kulić za "Blic".

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić se oglasila nakon Ivanove izjave

Inače, on je tada progovorio i o Jeleni Marinković.

- Jelenu nisam video. Verujem joj u to da bi me ostavila i da nije bilo Uroša, verujem ovih dana. Živela je sa mnom zbog novca, nema šta drugo. Danas sam video, stavila je stori, koji je obrisala posle sat vremena. U radiju je priznala Urošu da je bila zaljubljena u njega drugu nedelju, tako da jasno mi je. Varala me je i napolju sigurno, 90% - istakao je on, pa priznao da je želeo dete sa njom:

- Ja sam hteo da imam dete. Imam dvoje dece, hteo sam dete i sa Jelenom, sad ona kako to gleda... Šta ću ja dalje? Punim plućima. Sutra već imam poslovne izazove. Moj život ide dalje, čućete. Mislim da sam pobednik u svemu ovome. Čist sam, nikoga nisam varao, nikoga nisam izdao. Bio sam veran do kraja, idem dalje - rekao je Ivan.

BONUS VIDEO: