PUKLA BRUKA MIONE JOVANOVIĆ U "NAROD PITA!" Stanislavu stigle SKANDALOZNE informacije, zbog ovoga mu se smučila bivša!


IZVOR: Republika/M. I. - 17.07.2024 | 10:35


Stanislav Krofak zanemeo od šoka.

Foto: youtube.com/Zadruga Official, printscreen/RTV Pink
PUKLA BRUKA MIONE JOVANOVIĆ U "NAROD PITA!" Stanislavu stigle SKANDALOZNE informacije, zbog ovoga mu se smučila bivša!

Petoplasirani učesnik "Elite" Stanislav Krofak sinoć je gostovao u specijalnoj emisiji "Narod pita" kod Ivane Šopić. Voditeljka je porazgovarala sa njim o dešavanjima u Beloj kući, takmičarima, bivšoj devojci, a zatim su se uključili i gledaoci, koji su imali za Krofaka pregršt zanimljivih pitanja. 

Gledateljka Sanja iz Crne Gore je pohvalila Maju Marinković, nazvala je ikonom stila punom harizme, pa otkrila da je Miona seljački premazana i mutava, te objasnila zašto Jovanovićeva nikada neće postati popularna, o čemu mašta.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković i Miona Jovanović

 

- Želela bih da pohvalim Stanislava, mislim da je najbolja osoba koja je ušla u rijaliti i smatram da Maja nije uvidela potpuno njegov kvalitet, njoj je samo potrebno da je neko zagrli i poljubi, mislim da je ona stvarno dobar čovek kao drug i osoba. Nije lukava i dobar je čovek, nekako mislim da Lepi Mića hoće da spadne na njegovo, ali da Mića nju zna da savetuje naravno da zna, on je veoma važna karika jer da nema njega ne bi bilo ni rijalitija, za mene je Stanislav čista desetka. Maja je stvarno ikona stila, uvek zna kako da uđe u rijaliti kao zvezda i uvek je broj jedan, ima neviđenu harizmu i godinama se spominje. Po meni Miona nikada ne može biti popularna, jer je potpuno bez harizme, kao neka mutava plovka je, seljanka jedna glupa, kad se glup i bezobrazan spoje to je najgora kombinacija. Ona kad je pogledaš izgleda jako fino i umiljato, ali ima drugu stranu kad ti ga zavuče na kraju - rekla je gledateljka.

Stanislav nije komentarisao ovo uključenje i komentarisanje, pa je samo prešao na drugu temu.

BONUS VIDEO: