MIONA GORI OD BESA ZBOG MAJE I STANISLAVA! Otkrila šta je videla na žurki, u sve uplela i porodicu Krofak!


IZVOR: Republika/M. I. - 17.07.2024 | 11:35


Miona Jovanović ne želi da čuje za bivšeg.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, ST/Vlada LUKIĆ
MIONA GORI OD BESA ZBOG MAJE I STANISLAVA! Otkrila šta je videla na žurki, u sve uplela i porodicu Krofak!

Miona Jovanović je, čini se, imala najneprijatniji susret sa roditeljima na superfinalu "Elite", s obzirom da su se posvađali pred kamerama, odmah po njenom napuštanju rijalitija, a situacija se ubrzo pogoršala. Naime, Miona je prvo otišla u stan Nenada Aleksića Ša, iako roditelje nije videla čak deset meseci, ali dan kasnije je odlučila da ode u porodičnu kuću, kako bi uzela svoj telefon i porazgovarala sa roditeljima.

Miona je otkrila da se posvađala sa porodicom i da ju je majka blokirala, što su mnogi podržali, jer smatraju da je učesnica bila nefer prema roditeljima i da bolje nije zaslužila. Kada je stigla na žurku povodom završetka rijalitija, Miona je ugledala svog bivšeg dečka Stanislava Krofaka sa Majom Marinković, što ju je iznenadilo:

Foto: ST/Vlada LUKIĆ, ST/Nemanja Pančić

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

- Neka su, ne želim stvarno više da ih komentarišem, totalno su mi nebitni. Nekako mi je bilo nametnuto od mojih da priđem Stanislavljevim roditeljima i to mi je nekako bilo usiljeno, nema razloga da razgovaramo ja sam taj odnos završila - prokomentarisala je Miona, kako prenosi Pink.

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

- Pričala sam im konstantno, zaklela sam im se da me Ša nikada nije udario, da se ništa to nije dešavalo, pošto su oni u sve te stvari ubeđeni. Vidim da tu nema pomoći, da će oni terati svoje, misliti kako već misle, tako da mogu samo da pustim i da sami vremenom skapiraju kako se ja osećam, kako se ponašam, šta se dešava u mom životu, ako gledaju uopšte, jer mama me je blokirala, otpratila, to sam čula. Pojma nemam - rekla je Miona u "Premijeri".

 

BONUS VIDEO: