POČELE PRIPREME ZA "ELITU 8", VODITELJ ZAGOLICAO MAŠTU GLEDALACA: Najavljen nezapamćeni šou, ali nešto će se desiti pre toga!


IZVOR: Republika/M. I. - 17.07.2024 | 12:45


Milan Milošević izazvao opštu pometnju novim snimkom.

Foto: ST/N.PANČIĆ, Shutterstock
POČELE PRIPREME ZA "ELITU 8", VODITELJ ZAGOLICAO MAŠTU GLEDALACA: Najavljen nezapamćeni šou, ali nešto će se desiti pre toga!

Kako se najgledaniji rijaliti "Elita" završio, a Anita Stanojlović proglašena je pobednicom, došlo je vreme da voditelji, kao i sami učesnici odu na zasluženi odmor. Popularni Milan Milošević objavio je zanimljiv snimak putem svog Instagram profila i zaintrigirao brojne fanove, koji ga prate u stopu i željno iščekuju njegovu novu objavu.

Naime, on je podelio snimak iz đakuzija, pa svima pokazao da je sada posvećen isključivo sebi i "puni" baterije za narednu sezonu, koja će definitivno nadmašiti sve prethodne i prevazići očekivanja gledalaca. Milan je veoma aktivan na ovoj društvenoj mreži i svakodnevno obaveštava pratioce o dešavanjima u njegovom životu. POGLEDAJ GALERIJU

Podsećamo, Milan Milošević je nedavno prokomentarisao i odnos Jelene Ilić Marinković i Ivana Marinkovića, javne preljube, te je istakao da se moglo primetiti da je ona nesrećna pored supruga, što su rekli mnogi, a potom se dotakao i odnosa Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović i susreta sa porodicama, koji su izazvali ogromnu pažnju. 

- Nema dogovora, oni međusobno mogu, ali gledaoci to odmah vide, nema laži, nema prevara, oni mogu da se dogovaraju, imaju pravo na sve... Ne mogu da kažem da me je iznenadila, video sam da je ona nesrećna pored Ivana, ali sve je moguće. Videćemo susret Mionine bake i Ša, večeras će da bude... Za jednu ruku baka će da vuče, za drugu Ša, ali pobedi će roditelji - prokomentarisao je Milan Milošević.

BONUS VIDEO: