Javno raskrinkana afera koja je zatresla finale "ELite" - PATOLOŠKI LAŽOV, SPREMNA JE NA SVE


IZVOR: Republika/M. Đ. - 18.07.2024 | 02:00


Poruke sve otkrile?!

Foto: printscreen/RTV Pink
Javno raskrinkana afera koja je zatresla finale "ELite" - PATOLOŠKI LAŽOV, SPREMNA JE NA SVE

Na društvenim mrežama su se pojavile poruke koje je takmičarka "Elite" poslala nepoznatoj osobi. U kasnim večernjim satima, javnost je zapanjila izjava bivše učesnice rijalitija "Elita", Anđele Šparavalo, koja je optužila Bojanu Pavlović da ju je napustila dok je spavala i otišla u Novi Sad. Ova izjava je izazvala lavinu reakcija na društvenim mrežama i podigla prašinu među fanovima ovog popularnog rijalitija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samoposmatramo1

 

Nakon Anđelinog javnog obraćanja, na društvenim mrežama pojavila se prepiska koja baca potpuno novo svetlo na celu situaciju. U toj prepisci se jasno vidi da je Anđela pozajmila novac od nepoznate osobe, obećavajući da će taj novac vratiti čim uzme nakit iz porodične kuće. Ovo otkriće dodatno komplikuje već zapetljani slučaj i postavlja pitanje istinitosti Anđelinih tvrdnji.

Prema Anđelinim rečima, njih dve su dogovorile da Anđela ode kod svoje porodice u Aranđelovac i lažno im saopšti da su raskinule kako bi je prihvatili. Navodno, Bojana je ostala u Novom Sadu, a Anđela je trebalo da uzme određeni nakit iz porodične kuće kako bi ga kasnije prodala. Ova neobična priča dodatno zbunjuje javnost i postavlja pitanje istinitosti celokupnog događaja.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Anđela i Bojana

"Anđela je ovim pokušala da Bojanu ocrni. Verujem, zapravo sigurna sam, da Bojana nema veze s ovim što mala radi. Svi treba da shvate da je Anđela patoloski lažov, spremna na sve. Bojana je mozak, cura se spasava od ove aždaje, mada teško da će je se rešiti. Nemojte da vas iznenadi ako mala pusti priču da je silovana. Bojana samo treba da se oglasi i ogradi od ove bolesnice", "Mala laže jer imaju gde, Bojanina sestra im dala celu kuću na raspolaganje", "Bojana nikad ne bi na ovo pristala, ovo je sve od ove bolesnice maslo", "Što da ne? Šta je bolja sektašica", "Žao mi je ako je tako, ali stvarno celu Elitu svi su je pljuvali i gazili po njoj", nizali su se komentari na mreži.

S obzirom da je Bojana prilikom izlaska iz Bele kuće bila vidno kivna na roditelje Anđele Šparavalo, sa nestrpljenjem očekujemo rasplet čitave situacije.

BONUS VIDEO: