ŠA MASNO SLAGAO ZA MIONU?! Ovaj detalj sa društvenih mreža Nenada Aleksića ostavila javnost u ŠOKU!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 17.07.2024 | 17:45


Svi se pitaju samo jedno!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
ŠA MASNO SLAGAO ZA MIONU?! Ovaj detalj sa društvenih mreža Nenada Aleksića ostavila javnost u ŠOKU!

Nakon što je napustio rijaliti program "Elita", Nenad Aleksić Ša se suočio sa spoljnim svetom gde ga je dočekala veoma neugodna realnost. Njegovo prisustvo van zaštićenog okruženja televizijskog studija dovelo je do brojnih negativnih komentara koji su ga dodatno pogodili na ličnom nivou.

Ša nije najbolje podnosio kritike koje su mu upućivane, pa je odlučio da reaguje na njih. Odlučio se za korak koji neki smatraju kontroverznim - alarmirao je nadležne organe i pokrenuo tužbe. Želeo je da zaštiti svoje ime i ugled od onoga što smatra neosnovanim napadima i klevetama.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nenad i Miona

- Jedva čekam da vam saspem gomilu prijava za sve boleštine i laži. Ne zezam se, sad sam napolju i sve je predato kome treba. Srdačan pozdrav - napisao je Ša fan-stranici na Instagramu.

Nakon izlaska iz Elite Miona Jovanović je prenoćila u Nenadovom stanu, a reper je nakon toga otkrio da će je danas odvesti kod roditelja kako bi pokupila svoje stvari.

- Miona je noćas spavala kod mene, nije išla kući. Danas ću je voziti kod roditelja, treba da uzme telefon i da razgovara sa njima. Jako sam razočaran juče bio, jeftina manipulacija. Neću da vređam, neka svako priča o sebi. Razumem da ne podržavaju, da im smeta razlika u godinama i da nam je odnos bio loš, ali neko da me nabeđuje za nasilje stvarno nema smisla. Pa ne bi me držali 10 meseci u rijalitiju da sam nasilnik. Drago mi je da su Miona i svi to demantovali. Što se našeg odnosa tiče, divno nam je bilo noćas nismo imali nijednu raspravu, ma ništa. Sad sam došao kod mame, pa posle kod snajke idem - rekao je Ša ranije.

Foto: Instagram.com

Profil Nenada Aleksića na mreži Instagram

Međutim, ono što su svi primetili jeste činjenica da nemaju nijednu privatnu zajedničku fotografiju nakon izlaska iz Elite, te mnogi sumnjaju u istinitost ovih tvrdnji. Šta je tu istina, vreme će pokazati.

BONUS VIDEO: